Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bolan eksperti? Ti politicki trebas stati iza Divjaka, kao sto je stao Komsic, jer ako se dostavi nas zahtjev za izrucenje samo cemo mu dokazati krivicu. Neznas sta cinis, neznas sta pricas. Da je ambasada u Becu predala zahtjev Divjak bi vec bio u gov.nima, tehnicaru jedan
Lopove,dje su zlatne kašike ?
briga ga je itekako za Divjakom, jer je to čovjek koji je spasio njegovog oca i našeg prvog predsjednika. Siguran sam da bakir to nije zaboravio, i da će sve dati da vrati divjaka u sarajevo.
Mamlaze,isporuči sa ovim i ostale ratne zločince guznog crijeva bliskoiStočnog najnovijepazarskog i ne seri više !
Tako vam je to kad imate nekompetentne kadrove na svim nivoima. Nemaju ni obrazobvanje a o expertizi strucnoj da ni ne govorimo. Sve po babu i po stricevima. Uzivajte u demokratiji i visestranacju koje ste sami izabrali.
Boli njega briga za Divjakom...jedan Srbin manje u Bosnjakistanu!
Bakirovi eksperti hahahahhahahahaaaaa