Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ridjobradi povici se iz politike.Niko normalan ne moze da te gleda a kamo li da te slusa.
Ridjobradi i babo ti je prodavao Bosnu. Da nije bilo hrabrih momaka iz 4. korpusa, sad bih granica sa HZHB bila na Ivanu, kakoje babo od ridjobradog dogovorio sa Franjom. Treba Ridjobradom suditi za izdaju. On i babo su nanijeli više zla BiH i njegovim narodima od bilo koga drugog.
Bas tako,a onaj pas Sefko Omerbasic je najvise doprinjeo da su Siroki,Ljubuski,Stolac...inostranstvo!
Jesi li ti sta shvatio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj narode, jebe vas Bake, isto ko i Alija sto je, a vi ga primate i dalje xD
aha, tu smo znači: policija ne radi svoj posao dok ne dobije podršku političara. Znači policija je samo alat u rukama kvazipolitičara. Zato nam je i ovakvo stanje. Odron!
Don Bake , ccccc ... Don Cove
sto prije smjene, vidite da im treba lova, treba jadnicima, nestalo im. kako nece, pa samo koliko su stada pojeli u BIH, gluho bilo!
plate, topli, pausali, bijeli kruh, crni kruh, dodatak za odvojen zivot, gorivo, automobili luksuzni, sa strane malo i td. sve to dolazi njima na racun i ako se pomakli nisu, gdje Vlada, gdje ostalo, gdje su predizborna obecanja, ili cemo i dalje nasijedati na njihova prepucavanja i njihove drame koje ih sceniraju zajedno!
Hobotnica i krimi-osovina SDA-HDZ jednostavno se ne želi odreći dosadašnje prakse prožete sistemskim nepotizmom i korupcijom. Moralna katarza nije uspjela - mission failed... Priželjkujem što brži i konačni raspad koalicije, pa neka onda traže nekog drugog saučesnika, jer DF neće biti ničiji privjesak za ničiju politiku, a naročito ne nacional-fašističku!
Smijeniti sve uprave,zasto ne. Nije u redu nspraviti dug od 4 milijarde I ostati na radnom mjestu. Citajte do kraja tekst molim vas...
Smjeniti i ove politicare, ugasiti SDA i HDZ koji su napravili drzavnog duga koliko je Njemacka ulozila da bi postala ovakva kakva je danas, koji su napravili od nas da smo niko i nista, da nas smatraju svi onako kako nas smatraju!
jadni mi kad nam ti i takvi krojite kapu ......
U bog te mazo i Covic se poziva na pravnu drzavu, i poziva da policija udje u Javna Preduzeca. Sto bi rekao pokojni Mladen Delic "Ma ljudi jeli to moguce" Hajde de al da prvo krenemo od Drganceta i Bakira pa dalje.
Pa ako žuti i sada propusti priliku da pokaže šta je večina - onda na kongresu SDA nema šta da traži. Slaganje sa Čovićem oko krupnog kriminala - znači da se i on boji!
U normalnim zemljama svi bi vi zajedno vec odavno bili u zatvoru.
..jada Boga ovoj zemlji spasa
Oni sa sastanka na rucak ,a Himzo i ja u bascu zaljevat rasadu...
Bakir je pravi konj od politicara. Skoro sve je poklonio Covicu pa sad se pita zasto Covic ga ne j*** ni jedan posto. 'ebo drzavu gdje covjek dobije kredibilitet zbog imena svog oca. Bakir moze samo ocrnit Aliju sa svojom odlukom da udje u politiku i glumi Bosanskog kralja. Predaj stranku Semsudinu Mehmedovicu prije nego sto je skroz unistis i prekini se brukati.
covicu sta ti na ovo kaze sef dodik