Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prospi nam pricu o velikoj Islamskoj ljubavi i sjedi u Audija od 200.000 ili otidji zenu obidji gore u bolnicu da vidis kako si je fino uhljebio. Pravi istinski vjernik i primjer kakav covjek treba biti u zivotu!
Princ BiH EL Abdul Bakir Izetbegovic ima dobre odnose sa Turskom, ali ne vidim da Turska toliko voli BiH koliko voli npr Srbiju i Hrvatsku jer tamo najvise investiraju, pa Bakire malo ih ovamo dovedi!
Nemoj tako sagradili su cupriju u Konjicu, da imaju gdje doci da se slikaju kada prolaze na more :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eee glupane jedan....
dorat pravi.....
Semum......moš misliti...nije šala....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Je li samo meni mučno od ovog sluganskog podaničkog beskičmenjaštva ?
jbo te on a ti njega
Bravo Predsjednice, cestitkama se pridruzuju svi Balkanci ,srbi,hrvati, Bosnjaci, Albanci i ostali Balkanci jer Erdogan je sadasnji i buduci Premijer Turske i turskog Balkana, a vi Predsjednice ako Bog da jos 4 godine nas Predsjednik i vodja.
A pridružuju li se sljedbenici pedofila koji je bludničio sa šestogodišnjom djevojčicom?
Fuck u mother fucker!!!
Što reći koju porugu posrat Drečite kmečite hrvati uhrvtsku srbi u srbiju zato bakire tko voli tursku razgulite u tursku
Alija Izetbegovic je bio simpatican u odnosu na svog sina. Bio je vjerski fanatik i nanio mnogo zla Bosni, ali i pored toga je vjerovatno bio bolji covjek od ovog Bakira. Jedina srecna okolnost je Bakirova potpuna nemoc, inace bi se u Bosni ratovalo do zadnjeg. Kao sto je Fikret Abdic bio glas razuma devedesetih, tako je i sad Sulejman Tihic, ali razboli se covjek.
Izvini ti, dragi tajsone, ali ja se uvijek prvo konsultujem sa Dobricom Cosicem prije nego sto iznesem svoje licno misljenje.
Veeeeliki musliman podrzava brata muslimana. Koji je ovo lopov. Ne znam kome jos ima namjeru maglu prodavati
a sta si ti uradio dobro za ovaj narod?? dok se ti brines za tursku narod nema sta da jede...
Ne brine se on za Tursku.On se brine samo za sebe.
bakiroglu yebote erdogan a ti njega
Jest dozivljavamo, al´nemoj to ti govoriti.
Takodjer, Bakir je predlozio da se u BiH zabrani twitter, a facebook nalozi prodju reviziju
bakire turcine napusi se k.te izjave mozes govorit samo u svoje ime i sda a nikako u ime bih.
ja konja marke dorata,Tito mili i dragi :))))
a ti si ždrijebe druga Tita :-p
ajde momak lupaj glavom od zid nebil ti mozak malo proradio i sjaši sa klixa nije to za tebe dječaće
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Kao što ste do sada učinili mnogo za našu zemlju i sve njene građane, uvjeren sam da ćete i dalje nastaviti sa vašim pozitivnim i konstruktivnim odnosom, ne samo prema Bosni i Hercegovini, nego i cijeloj našoj regiji", Sta bolan?! Cega?! Koja pomoc?! Onaj osjecaj bespomocnosti, kada znas da te ovakvi trogloditi predstavljaju, a jos veca bol sto ne moze nista promjeniti, zbog mase troglodita koji ga stalno dovode na vlast! Da li to znaci da trebam traziti politicki azil nakon oktobra, jer sda je upropastila zivot moje porodice, poslednjih 20 godina. I ja nemam vise izbora, ako ovaj idiot pobjedi, sa svojom kriminalnom organizacijom! Jbg nisam bosnjak po parametrima, ove zlocinacke druzine!
Samo primjer kada smo igrali protiv Turske i u BiH i u Turskoj one kvalifikacije pokazuju kakvi su i nista drugo necu spomenuti, a ako je Turska spremna Bakire da ulaze o BiH njoj bujrum, a sada da ja osjecam Tursku svojom drzavom ili da osjecam nesto prema njoj, ja jok jer nikada nisam imao koristi od nje kao sto si ti mozda imao!