Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA KOGA GLASATI????SVE TRUT DO TRUTA!!!!!!!
Naravno da bi to bilo katastrofa jer je u pitanju grad gdje je pocinjen genocid mada je politika SDS i sve sto su uradili u BiH bila istrebljenje ili protjerivanje i unistavanje svega sto podsjeca na nesrbe sto znaci da je genocid bio u cijeloj BiH. Nazalost problem je kod nas i kod velike vecine Srebrenicana i ne samo njih jer kad dodju izbori nece da glasaju cime samo nagradjuju svoje djelate. Zato ih molim glasajte u gradovima i mjestima iz kojih ste protjerani jer je to jedini nacin da se zaustavi fasizam koji je u ekspanziji medju velikom vecinom srba u takozvanoj rep. mrskoj
samo tako i ostale bi pitao.Do sada je nacelnik u Srebrenici bio Musliman.Koliko Bosnjaka radi u drzavnim firmama u Srebrenici.MZ.Luka je prirodno najbogatija na toj opcini a jedino vuk gore i traktori mogu doci,traktori iskljucivo samo ljeti.Sve Bosnjacke opcije u Srebrenici su istrosene a Diaspora totalno razocarana uslugama opcine i vjerovatno nece izaci na izbore,sto svojom krivicom sto opstruiranjem oko prijavnica za glasanje.MZ Luka treba i mora pronaci trajno rjesenje pa makar za Dodika glasali ili se prikljucili Milicima....
Moze suljo, ajmo to uraditi neselektivno pa kako bude da bude, KLJUC, DRVAR, B.PETROVAC, B.GRAHOVO, SANSKI MOST, KUPRES, GLAMOC, B.KRUPA, ILIJAS,GORAZDE, JAJCE itd. Iz svakog ovg mjesta je u prosjeku preko 10.000 srba koji su protjerani plus ostala mjesta gdje su bili manjina da i ne pricamo.
Samo da isravim greske: \"Svima je vec jasno kuda ovakve BAJKE vode. Na sta je d.r.u.g.o. mogao misliti C...e..r...i..c.. kada je na Ajjatovici POTENCIRAO \"nasu rasu\"? Pa jasno je na sta. U islamu su nebitne nacije i rase, a cijeli svijet se smatra ummetom. To govori o njegovim ambicijama.
Evo opet dobro znane velikosrpske propagande kako je B.o.g. prvo stvorio Srbe, pa onda nebo i zemlju, sunce i sve ostalo sa \"S\", a na kraju krajeva, po takvima kao ti,i sam B.o.g. je Srbin. Sto se tice ummeta, zasto Bosnjaci idu selendru po selendru, nego ne izadju na cistac i otvoreno priznaju da hoce ne samo Balkan nego \"vascijeli dunjaluk\", za pocetak do Beca gdje bi se spojili sa kelnskim kalifatom? Svima je vec jasno kuda ovakve bake vode. Na sta je d.r.u.g.o. mogao misliti C...e..r...i..c.. kada je na Ajjatovici potencijao \"nasu rasu\"? Pa jasno je na sta. U islamu su nebitne nacije i rase, a cijeli svijet se smatra ummetom. To govori o njegovim ambicijama.
hos tu istoriju koji si ti učio je austrougarska propaganda u cilju da bosnu i hercegovinu prikaaže ako nesrpsku zemlju da se nebi oslobodila i ujedinila ,već da bi oni došli i vladali . Bošjak kada završite sa bosnom prozovite se Balkanci pa u osvajanje čitavog balkana , muslimani u BIH nisu došli samo iz Srbije ,već ii iz savonije ,mađarske i austrije do kle je dopirala turska carevina . hrvata nikada nije bilo u bih ,katolika da ali u vrlo malom broju . hrvata nije bilo niti ima južno od splita , a sjeverno su dosta izmiješani sa Srbima
Muslimana je bilo vecinom u srednjoj bosni za vreme otomanskog carstva. Tek posle gubitka Srbije, suvturci poceli masovno naseljavati bosnu. Nista neznate zeleni glodari. Cak i Andric pise o tome u knjizi na drini cuprija.
bos.njaci samo naprijed u oslobadjanje trenutno okupirane bosanske zemlje
Srebrenica je naseljena 1870, muslimanima izbeglim iz Srbije, kad je pao zadnji turska tvrdjava Sokograd kod Ljubovije.
Bosnjaci trazimo opcinu Pocitelj, kad ohr hrv.atima daje opcinu usora kraj Tesnja mozemo i mi dobiti opcinu Pocitelj...Hitno!!!!
hvala braco turci na pomoci u svakom smislu... Ja sam malo upuceniji u ovu situaciju, mi boš.njaci moramo dobiti ove izbore sada u srebrenici iz vise razloga, prvi je , doci ce do veceg povratka Bosn.jaka u srebrenicu, drugi, doci ce do veceg razvoja privrede i zaposljavanja jer cet.nici nece moci vise da sve zivo opstruiraju, trece srbi.ma je ovo prekretnica i zadnja sasna da srebrenica postane sr.pski grad sto nika nije ni bila, zato bos.njaci glasajte sada na izborima da vratimo srebrenicu u boš.njacke ruke i da se ljudi vise vracaju i zaposljavaju....jer ako to ne uradimo proklinjace nas nasi unuci...ovo su mislim najvazniji izbori za srebr.enicu !!!!
Srebrenica je jedina opstina u manjem entitetu u kojem je musliman nacelnik opstine, i tako treba i dalje da bude.. dodiku to opasno smeta..
jeli primjereno da turska koja je izvršila genoicid u bih nešto odlučuje o bih ? Jeli primjereno da Austrijanac ,oni koji su okupirali bih i takođe vršili genocid nad srbima , sada visoki namjesnik u bih ?
Je li i ovaj primjerak izložena na izložbi u Pionirskoj Dolini?