Političari začas nađu alibi
0
Izbori - smetnja za rad
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma oči moje lijepe, nemoj nikako raditi, sjedi, odmori, oguli jabuku, biće ti bolje
@Englez evo ti jedan mali savjet: Izadji nekada iz kuce, popij kafu sa narodom a nemoj sjediti 24/7 za racunarom i cekati neki clanak o SDP da komentarises.
Narod zasluzuje bolju drzavu, bolju vlast! SIGURNO DA TO NE MOZE IMATI SA OVIM KOJI SU VEC MILION GODINA NA VLASTI! MJENJAJMO IH, KAZNIMO IH!
um klade valja ŠTELA caruje!!!!
@Englez Tebi treba goli otok da se malo kultivises
ja sam mislio da su simpatizeri komunizma primitivni u naprednim drzavama a ne obratno, ako nisam upravu dokazite statistikama? cekammmmmmmm tik tok tik tok, volovi i balege vas cekaju gubitnici.....
Englez glup si i primitivan....a ni pisati ne znas!
To jest vas problem, vama je smrklo kad je narod glasao da se odvoji od smrdoslavije. Dosta balega I sjene za volove I komunizma. Vi titovi lopovi uzimate tesku borbu za nezavisnost kao 20 godina propasti?
Vjeruj da bi 90% nas dalo sve lopove iz prfih 5 safova Begove dzamije za jednog Titu ... zna narod kako im je bilo dobro dok je stari vladao a kako im je smrklo kada su dosli ovi mracnjaci.
Vi SDP lopovi i komunjare iz bosne ste uzeli sabotirati partiju koja ima dobre namjere u svojoj istinitoj dekleraciji koja se inače po prirodi i dekleraciji bori protiv komunizma kao broj jedan. Koji ste vi odroni slovo d u SDP je suprotno komunizmu i Titu po korijenima.
Nije se čuditi. Da su barem radili prije izbora. To je skupina bitangi koji su nas u crno zavili ! na kraju, treba opet glasati za iste i nagraditi kao i bezbroj puta do sada. @englez Tebi treba platiti jer si najbolja reklama SDP-u. Samo nastavi sa svojim promitivizmom i super će biti. Hvala Bogu da takvi kao ti ne glasaju za SDP jer bi to stvarno bila katastrofa. Daleko ti kuća od moje.
Narod zasluzuje vlast. Kakav narod-takva vlast. Sve dok se narod ne promijeni nece ni oni sto vladaju. :)
Pstttttttttttttttttttttttttttt sitna buranijo ...... sirotinjo ...... rajo ...... fukaro .... Nama je vasa naivnost jer ste kao zlatne ribice i pamtite samo zadnjih 5 sekundi omogucila da vam uvijek prodajemo istu demagogiju i da vladamo a dok mi vladamo mi odredjujemo pravila ponasanja a ne vi.
shupcima treba platiti koliko posla obave, cca. 20 KM mjesečno. G.ovna!!
borba za fotelje je pocela,sve ostalo je manje vazno....sugavci...smrdljivi...