Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja ne znam da li se ovako svadjaju Srbi izmedju sebe,Hrvati isto tako ali nama Bosnjacima je dovoljna rijec SDA,SDP i koji jos k.rac da mi odmah planemo!Jbem mu vraga pa nama ne treba ni Dodik niti bilo tko drugi,mi bi sutra zaratovali izmedju sebe!Da smo slozni kao sto nismo ma Dodik i ostala bagra bi nam mogli samo popušiti!Ovo napisah u uvjerenju da su na ovom portalu vecina Bosnjaci cca.80%!Poneki cetalj udje,ubaci kost izmedju nas,izmakne se i keseri se!!!
Savjetujem da se napraviti neko istureno odjeljene koje bi radilo samo za članove SDA, s obzirom da se oni šta god da je u pitanju pozivaju na vitalni nacionalni interes!
Pokrećem pitanje zaštite vitalnog nacionalnog interesa, moglo bi da se kaže, vitalnog svijetskog interesa. Nemogu da nadjem čunu, sakrila se, uvukla se u zemunicu.
Nadajmo se da će Vijeće savjesno obavljati svoju funkciju, prije svega na ime dobrobiti države Bosne i Hercegovine i njenih građana, a tek onda na ime dobrobiti konstitutivnih naroda..
Daj Bože, a ne da se SDA kada neko prne na sjednici pozove na vitalni nacionalni intertes. Neki dan su se za usvajanje 4 zakona pozvali na vitalni nacionalni interes, pa puče bruka!
@k8št8 Vidi, ne mogu se složiti s tvojim stavom u vezi aktiviranja mehanizma "Vitalnog nacinalnog interesa na ime bloka usvajanja Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državljanstvu BiH i Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prebivalištu i boravištu državljana BiH. Naprijed navedeno je bilo šta više nužno, obzirom da je prepoznat perfidan pokušaj predstavnika bosanskohercegovačkog entiteta RS, da pod krinkom europskog puta sprovedu u čin i djelo diskriminatorske mehanizme, putem kojih bi bio vršen pritisak na povratnike, odnosno raseljena i protjerana lica. Mnogo sam studirao prijedloge kao naprijed, čak i decidno elaborirao putem mojih izlaganja na ovom portalu.
pokrenuti vitalni nacionalni interes zbog vijeca za zastitu vitalnog nacionalnog interesa......:))))))))))
Sad krenuti na rijesavanje VNI pomocu kojeg SDA blokira sve.
Nemaju drugog nacina
@ CrniMrzi oca mrzi mater mrzi ženu. Sve što mu je najvažnije. Normalno je da mrzi i SDA.