Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka stranka \"drustvo jednog lica\" i to onog vrhunskog demagoga, ucitalja arapskog jezika koji je kada je otkrio politiku postao vrhunski biznismen, covjeka koji je najveci rustitelj BiH, koji je ucestvovao u stvaranju odrzive Republike srpsku i njenih institucija i neodrzive Federacije sa ogromnom nepismenom administracijom, covjeka koji je svoj patriotizam dokazao kada je svu svoju uzu i siru porodicu u ratu izmjestio iz BiH i rasporedio ih po ambasadama da rasipaju novac namjenjen za pomoc narodu, covjeka koji je u kljucne institucije postavio najnesposobnije ministre, covjeka bez kojeg nijedna privatizacijanije mogla da prodje ........ itd itd
To je Moja Stranka...!!! STRANKA ZA BIH!!!
naravno da postoji,a u to ces se uvijeriti 3.10. u 23:55 kad budu rezultati
zar jos postoji ova stranka ?
Mi Muslimani smo KRMAD. Mi po cjeli dan rokcemo, valjamo se po blatu, jedemo splacinu, a u nedostatku splacine i govanca!