Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 temelja genocidne tvorevine: 1. masovne grobnice 2. nacisticki konc logori 3. 15 hiljada ubijene djece i 40 hiljada silovanih zena 4. genocid i jos kad znas da postoji makar milion "ljudi" koji jos uvijek to slave
Balije---1913-1995 PR.SV rat borba na strain Austrougarskog okupatora DR.SV. rat- najvecim djelom pripadnici ustasa, I handzar divizija, u ustasama uglavnom bili egzekutori koljaci--poznati po tome jer je tada u BIH POKLANO ne pobijeno vec POKLANO navies djece na svjetu od toga 99posto srpske 1992- izvrsili prvi pokolj u BIH Sjekovac, poklali mahom zene I djecu civile, ubili starog svata civila I naravno kako su posijali tako su I poznjali jos su dobro I prosli.
a sta smo trebali u WWI da se borimo na strani srbije ili rusije