Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo đubre je odavno trebalo biti iza rešetaka zbog zločina nad Hrvatima!Pravda je spora ali svakoga stiže kad tad,valjda će i ovdje to biti slučaj.
Generale pokazi tim izdajicama koji su prodali drzavu a i sada je prodaju da nece moci dalje.Suljo i Zlatko neka krcme svoju babovinu za ovo parce zemlje su krv dali najbolji sinovi,generale jedini si ti politicar koji je bio u ratu i sa borcima i jedino ti znas cijeniti tekovine,zato im ne dozvoli svi smo uz tebe mada se jos neki boje ne smiju se javno izjasniti jer bi kao izgubili privilegije u sda-da dobiju 150,00 KM i to svaka tri mjeseca i to su slagali da bi kupili glasove SRAMOTA i borci opet sute Narod SUTI...........
OVO JE SRAMOTA I VELIKA BRUKA DA SE OVAKO PONASA S NASIM GENERALIMA
Sve vezano za BPS Sefer Halilović možete pogledati na portalu www.bps-seferhalilovic.ba
E da je bilo pravde nebi se ovo radilo tek sada nego bi se radilo kad je bilo vrijeme, ovako je lud zbunjen, i td. Zalosno za događaj koji se dogodio prije 16,5 godina tek se vodi istraga, i to po ko zna koji put po redu, dok je s druge strane za zločine počinjene na taj isti dan naveć dio \"zaslužnih\" otprdio po 10 i više godina. Zalostan odnos i bezobrazan primjer dvostrukih mjerila u državi, nije ni čudo što je ovaka.
Jos jedan dobar razlog da na narednim izborima dam svoj glas SEFERU!! OVDJE(IZGLEDA), SVE ŠTO VRIJEDI MORA BITI POPLJUVANO! NEKA NAS JE SRAM I STID!! A POGOTOVO NEKA JE SRAM I STID SDA I SDP! ZIVIO SEFER!
SVE TREBA HAPSITI GENERALI SU UZIVALI U RATU A I DANAS SVI IMAJU PEZIJA A RADE U NADZORNIM ILI NEKIM DRZAVNIM FIRMAMA SVE JE TO BANDA OBICAB BORAC JE IZNIO OVAJ RAT ALI GA NEMA NIGDJE
Izdajnici i kriminalci su u panici, kao i njihov gazda iz Laktasa, ali proslo je njihovo. Sa iducim izborima zlotvori odlaze u proslost,
jedini covjek koji je rekao istinu i samo istinu o svim ratnim profiterima i stvarnim zlocincima je on,sefer halilovic
Ovo Zlatko Lagumdžija preko sestre nafrakane Lidije korać pokušava diskreditirati jedinu pravu alternativu na sljedećim izborima, a to je BPS i njen Sefer Halilović, da bi svoj jadni i posrnuli SDP isturio u prvi plan i nametnuo kao jedina moguća alternativa izopačenim nacionalistima. Ovo je toliko providna politička namještaljka da su čak morali poslati i SIPU u prostorije BPS koje se uzgred nalaze u zgradi carinske uprave :) samo da bi bezuspješno okaljali časno ime BPS-a i Sefera! Pa u koju je još stranku ušla SIPA do sada i to na ovakav način??? :)
Ti velikosrpski poslusnici koje si spomenuo imaju rezultate. Unistena i opljackana Bosna i Bosnjaci dovedeni do propasti.
Lopove već hvata strah od generala. I treba tako :) Sefer se vratio čista obraza iz Haga, sad možete samo pravit budale od sebe. Ovo je iscenirani i po ko zna koji put ponovljeni pokušaj diskreditovanja jednog od najvećih patriota koje Bosna ima od strane foteljaša i SDA, SBiH, SDP-a i sličnih muljatora koji \"prde\" od rata naovamo bez ikakvih konkretnih rezultata. Očekujte velike promjene na sljedećim izborima. Vrijeme je da patriote preuzmu stvari u svoje ruke.
Mi smo Seferovi Sefer je naš-:)) nadam se da je bio dovoljno pametan da ne drži kompromitirajuće dokumente kod sebe....antibošnjačka kampanja je krenula punom parom..nemojte biti ponovo nespremni ako se pokuša dovršiti ono što je započeto 92-e
HAPSI VNAGOTERORISTICKA, YEBO IH REIS CERIC U BOLESNJACKO MUSLIMAJMUNSKO DUPE KOJIM SE KLANJAJU ALAHU I PEJGOVNERU MUHAMEDU
E, pa fakat su pretjerali, sa mitraljezima dosli, kao da su zadnja mafija i kao mu hapse cijeli porodicu, a ustvari dosli po dokumentaciju, to dobijes kao zahvalu, kada uradis ono sto je general uradio za drzavu. Naravno da ce dokumentaciju drzati u stanu, da nece mozda u stabu onih koji su mu sve smjestili i koji mu i dan danas smjestaju, jer je rekao istinu o desavanjima u ratu... P. S. Vjerovatno je vazna dokumentacija na sigurnom, bar se nadam da jeste.