Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije SDA dala 10 miliona maraka SKB Mostaru a pola miliona Tuzli,nego Vi.
Hajde šro krivite SDA ali što idete njihovim putem tražeći pravdanje.
Hrvatsko cvijece i vojvode iz SDA, SDP, NIP, NS se utrkuju ko ce svojim gospodarima vise udovoljiti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HDZ nikad nije odobrio niti jednu transakciju sa federalnog nivoa u kojoj nije za institucije koje oni kontrolišu dodijeljeno 30% novca..a realno je Hrvata u FBiH 20%..to je ta nepravda u kojoj Bošnjaci žive 30 godina i koja se želi zacementirati izmjenama izbornog zakona koji zraži HDZ.
Kao što znamo Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo i predaje interesa BiH.
Ovi crveni i nipadija ne bi znali postojati da nije SDA. Oni ne znaju nista svojim biracima reci a da ne spomenu SDA. Oni nemaju programske platforme u kojoj ne spomenu SDA. Kakve prevare Muphyeve i Schmidtove.
one koji se igraju zivotima pacijenata trba strpati u zatvor...sve ostalo je kriminal
ispravite gresku i korupciju..ne vrijedi pricat i sve svaljivati sve na sda, svi znaju da su nas unazadili zadnjih 30g a na vama je da ispravite
ispravite gresku i korupciju..ne vrijedi pricat i sve svaljivati sve na sda, svi znaju da su nas unazadili zadnjih 30g a na vama je da ispravite
Gdje god stane sda noga tu trava ne raste, a "zlatni ljiljan", pardon zlatna casa viskija zeljkec ih u tome svojski pomaze
Valja Covi medju guz.ove se uvlaciti..
ova SDA unisti drzavu covjece,sto ste glupi toliko
SDA grobar BiH.
Ne znam koja godina vise s ovim idiotima na vlasti oni i dalje trube sta je SDA radila i da je i dalje za sve SDA kriva
Nametnuti premijeru Njiva, tvoja vlada je odredila da pacijent u Mostaru vrijedi više od 120 puta od pacijenta u Tuzli, heeeej 120 puta nametnuta komunjaro
Nisu komunjare bile na vlasti kad je počeo rat, nisu potpisali novi Ustav, nisu raselili 2 miliona ljudi iz BiH, nisu bili na vlasti kad se trebalo tužiti Srbiju za ratnu štetu. To je sve SDA vlast napravila. Od do.Sami.Bolje vam je da šutite.
Ma broj kantona treba za pocetak bar prepoloviti, puno bi lakse bilo.
E svašta Dogovarali raspodjelu u svom mandatu i zbog čovića dali više Mostaru i na kraju im kriva SDA . E hebo ti Nikšiću svoju strinu.
rrecite nema 20 miliona koje je Novalic odobrio, dok ne postavimo svog direktora iz Sdpa sve ostalo je spinovanje
i kad ste u vlasti vama SDA kriva koja je u opoziciji.ne krivite nikoga za svoj nerad