Zajednička izjava političara
0
IZ RS-a upućena oštra upozorenja Inzku
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr.Oetker 23.09.2009. u 12:01 Dodik kaze da je ovo posljednja odluka koju neko namece RS-u. Ko zna mozda i bude POSLJEDNJA RS-u. @dr Oetker Koliko je on to puta do sada izjavio Bog zna ali svaki put svojim istomišljenicima slaže.
Dodik kaze da je ovo posljednja odluka koju neko namece RS-u. Ko zna mozda i bude POSLJEDNJA RS-u.
Rijecima Bugs Bunny-ja: This mean war
U ovom tzv upozorenju međunarodnoj zajednici je bitno nekoliko stvari: 1.ovo mogu biti samo privatne izjave jer u entitetu rs su Konstitutivna i druga dva naroda(ustav) 2.potpis Špirića je takođe privatno mišljenje jer se Vijeće ministara izjašnjava kao kolektivni organ(nije vlada,odgovaralo bi im sada da jest) 3.o majkićki i ostalim laktašenkovim dušebrižnicima nije potrebno komentarisati.Svakako i njihova mišljenja su privatne prirode. Znači samo\"šuplja\"priča za one koji vole ovakve stvari da slušaju.Ako će se poštovati dejtonski mirovni sporazum pa dajte onda da se poštuju i Institucije BiH a ne danas ovako sutra onako.genocidna tvorevina sprečava i koči svaki napredak Bosne i Hercegovine i međunarodna zajednica će morti to deblokirati. Samo jedan primjer:Tekst Himne BiH je prošao sve procedure,komisije parlament i na domu naroda majkićka(čitaj neprijatelj BiH)to zaustavlja bez ikakvog povoda...itd itd
Ljudi,ne zamjerite,pricam gluposti,bajram me rasturio,a i jedan Sandzaklija,ko ce znat?Nego,zna li ko sta dobro protiv zgaravice,ubi me ova prasetina od jutros.Zivjela BIH!
@ Pipo Pipo ti si carkKad počneš da kuckaš, ne znaš stat.Zato samo naprijed i sve him reci, ,tj. jebiii hiinn!
Znamo mi građani Bosne i Hercegovine da ste vi četniko-fašisti prljavi i po tijelu i u duši (ako je i imate, jer ste je prodali šejtanu) i da ste lizali gujcu bilo kojoj vlasti koja je bliska sa Hitlerom i fašistima. I nemojte sad bacat priču kako su četnici bili borci protiv Hitlera, jer znamo da su četnici bili Hitlerovi šupkolizci ;) :D Međutim, to što je bilo od 1941. do 1945. godine možda i nosi veo tajne, jer nije bilo toliko kamera, no, hvala Allahu dž.š., Gospodaru svih svjetova, pa danas postoje kamere koje sve snime i ne lažu k\'o četnici-fašisti. ;) Evo samo jedan link \"NAVIJAČA\" Smrdije iz Čačka koji SVOM fudbaleru FK Borac Čačak uzvikuju: ZIG HAJL!!! ZIG HAJL!!! ZIG HAJL!!! Poslije ovoga, dodajte kukasti krst na 4 \"C\" vitamina... pravi ste HITLEROVCI i najveća pogan. http://www.youtube.com/w atch?v=q_MS6LNimDU
Podpisnici \"prijetnje međunarodnoj zajednici i njenom visokom predstavniku u Bosni\" samo potvrđuju odavno poznate činjenice: a) Nema više nikakvog \" jedinstvenog srpskog naroda\" izvan granica republike Srbije! b) \"U ime (potlačenog) naroda\" je pisalo i na svim fašističkim i komunističkim dokumentima! c) Samo u surovim diktaturama su svi \"delegati\" bili \"za\" ili svi \"protiv\" u \"parlamentarnoj\" odbrani svojih osobnih pozicija! d) Tzv. RS je polahko, ali sigurno postala dio evropskih \"problema\"...., a ovi se ne rješavaju u Beogradu!
Pa jel ima koji od ovih Srba da nije podrzao ovaj izvjestaj :o) A sta kaze ovaj politicki panel, raspada se RS, eee puka zeljo moja. Kao sto se da primjetiti, Srbi nikad slozniji, RS nikad jacha : o ) Oche li neko boba...
rs-U ODBROJAVAJU SE ZADNJI DANI ZIVOTA. evo vidim vec crninu na grobu i kuknjavu kuku lelel a a bila si samo taka ...vaka naka. AMIN!
Milorad Dodik Duduk je miš ;-)
Ewropa ce naravno, kurvinjski kako samo ona zna da daje preporuke, oštro osuđuje, poziva na .... , i sve će da radi, e da nešta ne bi uradila. Sa\' će oni koji SAD-u h...u majku e radi tamo nekakve braće koja ni saFuna nisu upoznala, kamo li olowku, uputiti molećiv pogled prema Vašingtonu, jer jedini on nešto može da učini. K..... sinovi. Sve ih treba razmeljati.
Izvini care, malo sam pretjerao...povuklo se za Bajram
Pipo, degencino stara, pa gdje si ti? Vidim ti opet po starom. Ne pomazu ni lijekovi, ni doktori, ni terapije. Budala vazda budala. Hajde odaj svoj identitet da ti mi genocidasi iz genocidne genocidije damo orden za glupost. Nemoj biti skroman. Malo je takvih budaletina kao sto si ti.
@SRB-N joj, jes te ova vijest strefila. svrbi te malo guza, jel?))) ebo te sveti kralj petar