Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj zar se jos nije naucilo i shvatilo da je Nestle cisti hemijski otrov? Pa tu nema 1% prirodnog. Al nek je nesto fensi smensi i svi ce to kupovati. a sta kazu sastojci i deklaracija nikom nista. Glupom je to mrsko citat.
Nestle je najveći svjetski proizvodjač neorganske hrane.
Ne mogu razumjeti odakle nekom hrabrost da trpa ovo u svoje dijete,cak i bez ovog zadnjeg saznanja. Vecina zena bunca da ne moze da doji,a ustvari su lijene i nezainteresovane,uz to i neinformisane. Moj dvogodisnjak jos doji, nije nikad probao ovu instant hranu(Boze me sacuvaj!!) za bebe. Za dorucak jede puru sa sirom i jogurtom kakve ba vase pahuljice :)) i,hvala Bogu,nikad ni prehladu nije imao.
mame dajte djetetu sisu mamu li vam vasu kao sto su vas roditelji vasi othranili, a nemojte sisu cuvati za "slikavanja" po fb. jeblo vas odgajanje i othranjivanje djece "po knjigama", eto vasi roditelji nisu znali vas uzgojiti.
super "mame" hrane djecu s ovim smecem mrsko im praviti i spremati djetetu ili sisu izvaditi ne znam za sta sisu cuvate.
Truju nas kjafiri godinama sve u cilju smanjenja populacije, ali ima Onaj gore koji im planove remeti. Čovjek je čudo prirode, ogranizam lahko stekne otpornost na sve i svašta.
A zasto ne mozete sami zob i psenicu da krupno meljete i kuhate? Da li zato sto nije u lijepoj kutiji sa finim bojama? Ili zato sto je prirodna zob i psenica previse jeftina pa nije 'in' i 'cool'?
Upravo tako, mora nesto bit fensi smensi, in i cool da bi se kupilo. Ko je lud kupit keks od marku i po kad na njemu ne pise vise od 5 rijeci i nema nijednog crteza. Jos je uz to i marka i po! Pa bolje kupit neki keks od 10 KM a na njemu dugine boje, djecica trce, baloni lebde. Ispisana citava abeceda vitamina itd. Znas o cemu govorim, a najgore je sto ima hrpa budala koji misle da je sve ovo sto sam nabrojao kod skupljeg keksa dobro i zdravo :D
@F3ARL3SS9; Ja ne kupujem keks i slatkise. Kuhana zob sa medom ti je i dorucak i slatkis. Djecu ne treba uciti na te 'slatkise' koji su puni otrova a imaju vrlo malo korisni sastojaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa ko je jos lud da djecu hrane ovim praskovima
http://suprotanpravac.blogspot.ba/2013/02/tamna-strana-poslovanja-kompanije-nestle.html?m=1
Cekinje u cokoladi i pahuljicama!