Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bacajte bobmbe, petarde su za p*cke
U ponoc zoljom ti gadjaj neki hotel na Bjelasnici, ili hotele po Pragu,Becu, Istanbulu... ako hoces da pogodis te koje hoces. U parlamentu osim kojeg domara i cuvara nece nikoga bit ;)
Lafo zabranjena prodaja pirotehničkih sredstava a u centru glavnog grada možeš kupiti sve što ti padne na pamet. Policajci uredno prolaze i gledaju kako dijete od 7 godina kupuje raketu ko zolja (mislim da se tako i zove) i onda "obrazuju" tu istu djecu kako je pogrešno upotrebljavati pirotehnička sredstva. Ovo btw nisu više petarde ovo su bombe jbt...
Eto vidiš Radovane, nije im dosta. Zarokaj iznova PAM-om po sivom socijalističkom sivilu magleno gušljivog grada. Nek raja uživa u udarcima ubojitih metaka praćenim nesnošljivom bukom. Nek se raduje plitka masa, kad im mir ništa ne znači. Meni je onih par godina "petardi" dovoljno za deset života.
jeste dosadni svaki put pred novu godinu samo debili ne znaju "rukovat" petardama i oni koji se zajebavaju i drze je u ruci do zadnje sekunde
Imal kakve kazne za haubicu 155 mm M1 ??????
Haha ista prica svake godine... Na Ilidzi prodaju petarde pored MUP-a...
Najveca prodavnica pirotehnike u Sarajevu i sire odmah do zgrade SIPAe u Lukavici, ljudi te fino ugoste i racun izdaju... A oni nama ovdje bacaju ublehe...
Kakve petarde, to je za djecu :D https://www.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw
treba petarde zabranit samo vatromet i to samo na odredjenim mestima
sad bacajte petarde a na sl protestima u oktombru bombe i ima da budemo ko švicaa hohohohoohoho sretan vam božić narodeeeeeee
"_te da policajci dosta rade na prevenciji edukujući djecu o mogućim posljedicama." Znači, policija ipak nešto radi. :)))
Vaše je da upozorite a svi znamo da se to nikad neće poštovati.
Sace se svi slikat sa petardom u ruci da imaju ovakvu fotku :D
Meni Memso u dupe gurno pedardu, ja dvaest dana lezo na cumu
Nejedite govna ! ZIVJELA PIROTEHNIKA ❤️
luna.luna ne kod tvoji mame cu 😘
Da me nisi prva prozvala ne bih ovako reagovao izvinjavam se
Petarde su isfurale - sad se raja puca drogom....
Joj kad mi pocnemo glumit drzavu. Svi fol protiv pirotehnike, a svak je koristi pred novu godinu. Sta ima lose u tome. Ja sam kao dijete uvijek gotivio one vece i deblje, pa kad je zafikaris, kad pukne, nek se prevrne zemlja. Et tolliko, a ovi kulturni nek sjede u kuci i gledaju vizu za buducnost.
Bas tako, pohapse par ovih sto prodaju petarde, sprovode nekakve kazne sto djeca bacaju, a ovamo se pucaju u noge, u glave, raznose ljude po kafanama za praznike i vikende, bodu se nozevima po tramvajima, murija uzima tal, al petarde NIPOSTO!
najgora stvar kod praznika su petarde, bojim se izaci na ulicu
Jao bas mi te zao. Onda sjedi u kuci i gledaj bozicne filmove.
stvarno ne znam sta bih bez tvojih savjeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)