Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala braći pakistancima.. pravi su prijatelji
i naš dodik je trazio pomoć isključivo za RS od izraela i rusije hvala i pakistanu.. hvala balijama što traze pomoc i za RS u cjelini BIH A NE SAMO FEDERACIJI.. hvala im što nam bureke prave, hvala što vodu donose što nam čiste gradove MISLIĆEMO NA OVO AKO VAS U BUDUĆE BUDEMO PLJAČKALI BIĆEMO MILOSTIVI
Pinokio22 vidi se da si neki balijander..loše glumiš
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dodik otisao po pomoc u Rusiju ,ali ne za pomoc Bosni i Hercegovini , nego samo za RS . A Turci , Arapi i ostale muslimanske zemlje salju pomoc svima koji su ugrozeni , ne pitaju za vjeru .
To je ljepota Islama :-)
naivne balije.. ajde pravite nam još i bureke... ogladnio sam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Braćo, Allah vas nagradio!
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Pakistan zindabad!
jesu vam poslali 40 tona govana da se najedete kao pascad sto i jeste xaxaxa islam pasja vjera
Super vijest! Ali braca nisu, mi smo im jedino braca da dodju u Sarajevo da vam sestre karaju. Pa samo vi.
nije šerijatski da to rade. Naše sestre su mnogo cjenjenije. Žena nije objekat ima i filinge pitaj koju ako vidiš
Još malo će i ova pomoć biti od niškoristi jer ljudima trebaju novi domovi, pare, poslovi izgubljeni ovom katastrofom, ipak paštete i kruh nisu dugoročna opskrba a ni dugoročno rješenje problema, ali naravno hvala u svakom slučaju i na takvoj pomoći
dobro zboriš mada je juče u žepču nestalo hrane pa jbg ako i ostane ja bi to podijelio sirotinji, bilo ih je i prije poplave
BOSNA DO PAKISTANA!!!
Pakistanci su uvijek nam bili najveci prijatelji. Kad god nam je trebala pomoc, Pakistan je bio medju prvima da je pruzi. Allah vas nagradio!
Imali bi psi za eksploziv i narkotike sta i nanjusiti u ovoj posiljci
Pa koliko su ovi u stvari poslali pomoci???Kako koji portal,sve drugacije informacije... Jesu li i heroina poslali???Posto su oni poznati da im je heroin jeftiniji od hrane... Neka carina to dobro proveri :) Ali ovi muslimani su naj jaci,,Hvala braco" ovo ono....A kada Srbi kazu za svoje ljude braca krivo vam,e bas ste sise:)
dosli da ti mamu naguze
Nemanja, zahvali se. Ovi sto govori braca to je vise onako radi izgovora.
jebbote, koje su pare placene za prevoz ... ali dobro je to, 40 tona je puno.
Hvala braći iz Pakistana. Allah nam dao snage da prevaziđemo naše probleme.
svaka cast
Citam komentare i naidjem na nekoliko njih u kojima pise "Hvala braco." i sl...cccccc... Po cemu su to oni vama braca? Izmedju BiH ne postoji nikakva historijska i malo politicke povezanosti... A 80% tih koji pisu takve komentare ne znaju koji je glavni grad Pakistana... Jako to bratstvo. I hvala Pakistanu na pomoci.
Braća po vjeri glupane, musliman je muslimanu brat, a Pakistanci su to dokazali i kad nam je bilo najteže '92. a evo i danas, iako imaju više socijalnih i ekonomskih problema od nas.
Ne pricam o Srbima... Samo zelim znati kako su Pakistanci postali braca Bosancima?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Na ekskluzivi pise 17 tona,na klixu 40.