Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAJRAM MUBAREK OLSUN !!! SVAKA CAST EFENDIJI CERICU, PRAVI JE MUSLIMAN I BOSANAC. NAMA TREBA TAKVIH PAMETNIH I HRABRIH LJUDI DA SE BORE ZA NASU BOSNU I HERCEGOVINU !!!
Pa Reise, ti nikako da umres
Vidis kako lijepo pise da ;je bas islam prije svih ostalihpostavio;univerzalne vrijednosti slobode u vjeri i jednakosti u covjecnosti.i da nema prisile u vjeri? A jos niste objasnili svijetu zasto se vase zene moraju u potpunosti umotati ako vec posjeduju neku civilizovanu slobodu i zasto je pre nekoliko dana jedna mlada djevojka u Irani ili Pakistanu samo zbog obucenih[pantalona] dobila ili lakse da svatite primila cak 46 bicovanih batina po ledjima. Dali ste procitali iz Kurana recenicu koja lijepo pise \"vjeruj da ima ;Boga; i uvijek govori samo ISTINU ! Zivjela ~REPUBLIKA SRPSKA\"
Veoma lijepo vam je ispisano i napisamo u ,molitvenoj \"knjizi i jako dobro je citate u vrijeme bajramskih praznika -ali kamo srece da se toga mnogo vise pridrzavate,uz vjeru i pomoc ;ALAHOVU:bilo bi mnogo vise srece i mir na zemaljskoj kugli i onda sigurno ;MUSLIMANI nebi rusili spomenike i razarali grobove dostojno umrlih ljudi,i u mirnom periodu i u ratnom periodu da i ne govorimo samo zato sto su [umrli] druge vjeoispovijedi,Nije lijepo samo citati lijepo napisane knjige,i pricati kako bih trebalo da se civilizovano zivi,postuje i radi-a u stvarnom zivotu ciniti,raditi i lazno postupati i svijetu se prestavljati,a u stvarnosti je sve neposteno i necivilizovano.Ato je samo odraz velike nepismenosti,neznanje i preuvelicevanje bilo koje ;VJERE;Pozdrav iz\" lijepe nase i samo nase BiH-REPUBLIKE SRPSKE\"
Hahah!
I zaboravih vam reci da hediju za moje dvore na Kovacima mozete uplatiti na ziro racun 10195-432-1000-568 ili donijeti licno u zgradu Rijaseta.
U prva dva pasusa suporotsavljajući svjetovni i božanski duh, ne znam da li piše Cerić ili mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije. Uz to, izgubio je mjeru i stil ponavljajući do iznemoglosti \" Sve je više ..... / Sve je manje ...... \" Pa onda još \"........ poštedio je muslimansku povijest od sukoba između vjere i nauke ........ \". Aferim, gazijo i ačkosum. E, pošto sam ja malo nestrpljiv, mogu mu samo ( vrlo pristojno poručiti ) \" De bo matori ne truni i ne drvi \". Srećan Bajram svima koji slave
a mustafa, fahru put u politiku taba...i u Bajramskoj hutbi. samo na moral pozivati, a morala nemati je sramotiti nas pred Allahom. BAJRAM MUBAREK OLSUN
\"A oni koji budu vjerovali i dobra djela cinili cekaju basce Dzennetske kroz koje ce rijeke teci, a to ce veliki uspjeh biti\" BAJRAM MUBAREK OLSUN