Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su kmeri presijekli crvenu traku za par stotina metara autoceste, a to sto nema znakova i sto je taj prijelaz dalje od Doljana, to nikog nije briga, a kamoli Niksica i njegovog brata kojeg je uvalio u JP autoceste.
...kamensko / aržano...
...ma, za sve koji klize na makarsku rivijeru...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije validna mapa. Mnogi su ovdje zakazali Ceste, BiHAMK, mediji, granična... zar niko nije sposoban u eri masovne internetizaciije da napravi barem običnu mapu i da putem mas media plasira informacije kako stiči do Bijače. Svi su se slavodobitno slikali uoči 1. Jula na otvaranju ne pitajući se kako će građanstvo naći tu famoznu Bijaču. Ali pošto se niko ne mješa u svoj posao kod nas je sve moguće.
kako su namazani raju na medjugorje okrenuli ba nema veze sa prelazom
Da vas ja posavjetujem. NIKAKO u Hrvatsku, bezobrazni su pravo, pitaju gdje ćete(zaboli ih ku+rac gdje ću), traže pare na pokaz, znači moraš novčanik na pokaz(možda sam samo na proputovanju kroz Hr), i ako im nije mrsko pretrkeljat će vas do gole kože i auto naravno, nebitno s kim ste i kako izgledate(iz 1 ruke) NIKAD više im neću otići na more pas im mater je+bo na današnji dan!
Za one koji putuju preko Mostara u Makarsku ili Bašku vodu, najbolja je dole navedeni "novi put"-tunel :).. Do Baške vode iz Mostara 93km, do Makarske 96km. Put je odličan, a gužve nema nikako...Mostar, Široki Brijeg, Posušje, Vinjani Gornji (granični prijelaz), Imotski, Zagvozd, Tunel Sv. ilija (20 kuna), ispod Biokova se izadje na Jadransku magistralu u Baško polje. Lijevo Makarska, desno Baška voda. ahhh da li pitaju koliko imate novaca na granici? o DA, pitaju...barem mene
a vrijede li oni bonovi iz merkatora?
HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA NAJJACA
ma u Doboju na moru zakon :P
...sunčanje je danas prilično rizično...
ajde bosanci ajde hercegovci, svi na kupanje! bit će manje nervoze na klixu. svi na more!
važno je da su poduzeti koraci da se postave oznake da ljudi znaju pronaći GP, je li , i da su izviješćeni odgovorni
ili jos bolje ne idite na more uopste... Valja dizati ovu zemlju, na odmor samo ima pravo nasa dijaspora....
Jes' vala, ta nasa "dijaspora" se kurci tih mjesec ili dva, trebali bi biti solidarni sa 12to mjesecnim ispijacima kahve, pa da i oni ispijaju kahve po lokalima Bosne i Hercegovine i tako dizu ekonomiju. Naravno, bilo bi pozeljno da makine ostave tamo kod "njih" i da dodju busom (bez klime) kako ispijaci kahve se ne bi osjecali neugodno i kako bi imali iste sanse kod sponzorusa.
treba ih nafatati pa onda na prisilni rad nek nam grade auto ceste i fabrika a mi cemo ispijati kahve i malo po kladionicama