Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A uprava FTVa je potpuno nestranacka i nepristrasna? smijesno...
SDA "demokratija" :D
ne mogu da vjerujem da REKETASKA sdp i KRIMINALNA sbb nekog ucjenjuju, gdje bi to oni radili,
kad avdo blati i pljuje silajđića to je u redu a kada njega uhvate sa rukama u medu onda je to pritisak na novinare
Ne seri ba,Avdo je jedini novinar sto se ne boji reci istinu o bilo kome. Podrska za Avdu Avdica!
FTV = SDP što je jednako zlatko lagumdzija! postavlja ljude koji mu trebaju a koristi ih kao toalet papir: kad mu vise ne trebaju lagumdzija njima OTARE dupe, baci ih totalno gov*jive i beskorisne, a sve ustrb svoje ministarske pozicije i radoncicevog zadovoljstva. primjeri zlatkovih zrtava: bakir 60 minuta, denis "rumeni parlamentalac" becirovic, komsic... ps. ja sam sdp-ovac od '90.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Avdo, zmaj iz Podrinja :D
„Građanin“opasnih namjera: Lagumdžijina Zločinačka halka namjerava dezintegrisati novinara Avdu Avdića http://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/2013/05/graaninopasnih-namjera-lagumdzijina.html VIDEO EKSKLUZIV: Akademik Slavo Kukić prognozira izborni fijasko SDP-a BiH! http://www.javno.ba/javno-intervju/video-ekskluziv-akademik-slavo-kuki-prognozira-izborni-fijasko-sdp-a-bih.html
Laj'o si moj Avdo,laj'o previše....
Kolege koje su otišle sa FTV-a su samo razmišljale svojim glavama. Takođe nisu išli kog Bakira i bratije po svoje mišljenje i stav.
Da hoće ovaj Av-Av otići s televizije, zgadio mi je nekad jedini medij sa nivoom.
Avdo, ko se u životu služi polu istinama, na kraju od njih i gine! ZAR NE?
Bit ce zanimljivo slusati-citati skandalozne i sramotne razgovore u kojima ovaj Avdo Avdic bespogovorno i marljivo slusa upute, naredbe pritvorenog i korumpiranog Zivka Budimira o tome kako izvrsiti medijski linc i diskreditaciju politickih oponenata i drugih uglednih osoba iz policijsko-pravosudnih krugova.
mislim da je lagumdzija olako pristao na radoncicev kaubojski nacin obracuna sa neistomisljenicima i da ce ih ovo kostati..ovaj novinar inace nesimpaticasn ali takav kakav jeste nije zasluzio da bude prisluskivan jer svi mi imamo svoju privatnost..uostalom ko placa troskove tih prisluskivanja???pogotovo sto se radi o nevaznim novinarima,znaci li to da ce poceti prisluskivati postare i vodovodzije??
Smrad od novinara.....
Avdo, gotovo je! Imaju te u saci. Objavite stenograme da napokon cujemo sa kim, kako i o cemu prica i kako zloupotrebljava Javni servis FTV ovaj tzv. novinar.
Tomislav Dzuric,Damir Kaletovic,Nikolina Veljovic,Bakir Hadziomerovic,Sanjin Beciragic, ITD svi su pometeni iz FTV zato sto nisu zeleni !!!
Vladajuca elita nista drugo i ne zna nego prisluskivati,hapsiti,saslusavati,prijetiti...nekad im je Avdo valjo dok je pljuvo po Silajdzicu...e moj jadni zlatko
a brate i ovaj Avdic je ko zec, oni tebi kad prijete, jarane ti njima ..bes mater !!!
Ja Federalnoj televiziji *** mater oni nesto seru ne postuju odluku suda o vracanju Bakira Hadziomerovica na posao jer ga je uprava SDA ne regularno otpustila !!!
avdo avdić je moralna vertikala ovog društva i nije se čuditi što ga vlast želi diskreditirati. istina im ne paše, a avdo se ne može kupiti. ova vlast bez obzira da li je riječ o sdpu ili sda stranci i njihovim satelitima su mafija kojoj bi i gebels zavidio. ne dajte se avdo fašistima zelenim i crvenim.
HHAH Avdo je kadar SDA za to je i ostao na poslu pardon dobio unapredjenje a Bakir nogu !!!
HAHAHAHAHAHA čuj "moralna vertikala" i "ne može se kupiti". Ima li neko kesu za povraćanje?
@nacional....Dostaje je vise neki se pitaju zasto mladi po svaku cijenu zele izac i otic iz BiH , odgovor je jer na zapadu se Demagogija ne maze na hljeb Ko u Bosni...!