Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stovani gospodine Gradonacelnice,nadamo se da cete za vrieme ,,Vase vladavine,, uspjetu da sarajevu vratit jedno od ranijih naziva tj. imena kao PAVLOVICA GRAD ILI HODIDJED. Pozdrav Vama iz Mostara
Nesto ne pominjes Kiseljak????
dajte ljudi sto istresate zuc pokusajima za jedinstvenu bih mirnim putem kad nemate sanse... ono sto je nastalo agresijom samo se agresijom moze i ukloniti.. kad to shvatite bit ce vam lakse...
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
ah da zaboravih -i u tom Medjunozju vam turisti ostaju u prosjeku jedan dan i manje-jer se nemaju gdje okrenuti
Na kraju krajeva i ti bjelosvetski muslimani kako ih vec zazivas klero.fas.isto kockoglavi su turisti ( i to puno emancipovaniji od vas kocko-gla-vih skutora-bjelocarapasa-sto cvijece vene kad prolazite pokraj njega koliko smr-di-te) i ostavljaju pare-ali mi ovdje nismo pricali o njima vec o vama sku-to-ri-ma i cet-ni-cima koji plju-ju po Sarajevu a pa-ra im iz gu-zova izbija koliko jure prema istom .
U to tvoje Medjunozje navracaju samo vjerski fanatici kojima na foru uzimate pare i koji tu nemaju sta vidjeti osim vasih ubleha koje ni sam Vatikan nije priznao dok u Sarajevo i istocni Mostar te ostale gradove (ono cega vi separatisti u pokusaju nemate kao ni oni u sumskoj ) dolaze turisti iz citavog svijeta(Japan,Italija,citava Skandinavija Ma od svakud )-da si provirio nosom iz te vuko-je-bine mozda bi i znao .
Bravo Komšiću. Započeti sa Sarajevom, a zatim preći na integraciju cijele Bosne i Hercegovine. Uz tebe smo!
@@ampak problem je sto ti pod pojmom "turista" smatras sve one bjelosvjetske muslimane koji su krenuli u cafirsku Europu po azili i usput proputovali kroz Sarajevo kao nazaobiznu tacku na ruti ilegalnog useljenja u EU ! a ako govorimo o pravim turistima, Medjugorje ima 100 puta vise turista od 24% ...
SArajevo je glavni problem u drzavi. Premalo je Srba i Hrvata na pozicijama. U Banjaluci (inace bilo 48% ne srba) je svaki drugi a i svaki prvi srbin.
@ ampak - u rajvoSa navrati samo koja stotina hiljada turista iz civiliziranog svijeta svake godine. A navrati li ko u tvoju pećinicu, jadna i bezumna fašizoidna spodobice?
Integracija = dovesti sto vise SRBA HRVATA na funkciije da nas muzu. Nakon 20 god da nas bombarduju. Ali moji dragi Moroni, Retardi, Degenerici Bosanci tako ste glasali. Zato na izborima samo zaokruzite SDP, SDU, SNSD, SDS, HDZ i ostale mrsce Bosnjaka..
letite letite-puno vas ba Sarajevo----samo kako ces ti to skontati kad si daleeeeekoooo
letimo studirati u bosnjacko sarajevo ?! pa tamo je jedini fakultet koji nesto vrijedi, fakultet islamskih "nauka" !
hem sto letite u Sarajevo i ostale gradove po kojima pljuje-te hem vam omladina letiti studirati po Sarajevu-crk-ni sok-cino od muke ali to ti je cinjenica-o turistiuma da i ne govorim-oni i kad idu u Mostar dolaze samo u njegov istocni dio