Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pohvaliti sudjelovanje policije Srbije i RS na hvatanju ratnih zločinaca. Nijedan zločinac ne spava mirno i Dačiću treba čestitati.
sastanak nacionalista provinciji ...
b a lj e sta p j e n i t e nije dosao u Federaciju covjek je svoj na svome...s r p s k a c i z m a oslobodila, s r p s k a cizma gazi tako je na svim merdijanima
.Ivica dacic je serbski GENOCIDAS I TERORISTA...!!!
sta ce ovaj gedza u trebinju
Dobro došao gospodine ministre u svetu srpsku zemlju.
Добро дошао госн. Министре.
Dosao miloseviceva desna ruka ivica dacic u posetu Trebinju, drevnom gradu Bosnjana !!!!! Dacicu, ti si jedan od srpskih monstruma i terorista, finansiras MASIVNO vehabije ko i ce.tnicke ravnogorske pokreta, a napomenut da si SA BORISOM TADICEM glavni CUVAR srpskih monstruma ratka mladica, radovana karadzica i gorana hadzica.!!!!!! To Haski Tribunal, Tuzilastvo BIH-e, Pravosudje BiH-e ko i SVE obavjestajne sluzbe na celu sa CIA, Inerpol, FBI , Mo.sad i td. ZNAJU !!!!!! SVE CE IZAC NA VIDJELO KAD-TAD !
Šta mislite koliko je novih radnih mjesta otvoreno na području Trebinja od 1995, a da ne pričam o onima koji su napustili ove krajeve i to konstantno čine...ne samo trbuhom za kruhom več i u želji za normalnim ljudskim sredinama...Teško narodu kojem popovi i hodže uređuju \"pravnu državu\"!
@Balada, e glupane, nema tebi mesta u Srbiji, ti si hercegovacko pasce!!
@ balada samo ti sanjaj golube. pravi si golube jer nemas sta jesti ali tezis stvarima koje su van tvojih mogucnosti
Dobrodosao u zapadnu pokrajinu Republike Srbije, na svetu zemlju Nemanjica! Uskoro ce i policajci Trebinja, BL, BN, Doboja..da imaju uniforme kao i kolege iz Kragujevca, BG, NS, Nisa....