BiH
0

Ivica Dačić došao u dvodnevnu posjetu Trebinju

SRNA
Ivica Dačić
Ivica Dačić
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić doputovao je danas u dvodnevnu posjetu Trebinju.

Dačić je na početku posjete došao u manastir Tvrdoš u pratnji načelnika opštine Trebinje Dobroslava Ćuka i načelnika trebinjskog CJB Gorana Zubca. Očekuje se da će Dačić dati izjave novinarima po okončanju posjete manastiru Tvrdoš, a potom posjetiti Hercegovačku Gračanicu na Crkvini.

U okviru ove posjete, Dačić će sutra u manastiru Tvrdoš prisustvovati liturgiji povodom krsne slave Svetog arhangela Mihaila, najavljeno je iz MUP-a Srbije. Dačić će se sutra u Skupštini opštine Trebinje obratiti građanima, nakon čega će obići Regionalni centar za rehabilitaciju.	

U Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg, Dačić će potom prisustvovati parastosu stradalim pripadnicima MUP-a RS, a zatim u Centru javne bezbjednosti Trebinje položiti vijenac na spomen ploču stradalim pripadnicima MUP-a RS.

Proslavi krsne slave MUP-a sutra u Trebinju prisustvovat će premijer RS Aleksandar Džombić, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo, direktor Policije Gojko Vasić, ministar unutrašnjih poslova i direktor policije Srbije Ivica Dačić i Milorad Veljović i zvaničnici Republike Srpske, najavljeno je iz MUP-a RS.