Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kakva je država, ukradeš milione i milione i uhapse u po' predizborne trke. Sram ih i stid bilo. buahahahahaha!
neda se usranom do potoka
Kradom za boljitak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prava "Dinastija" nema šta. Još je i sina pripremio za Parlament BiH.
Naredni pusi neki pohlepni naivcina iz SDP ( Karic, Bijedic, Mikulic, Niksic...) ovisno koga Lagumdzija zrtvuje u dogovoru sa rodjom Bakirom I., dok ce hijene iz SDA koje su opljackale 10x vise nego Lijan i SDP-ovci zajedno, proci nekaznjene (osim Causevica koji je bio Tihicev kadar pa je ispao kolaterala). Sve je to zbog Zlajine pogubne koalicije sa SDA. SDA je poredala svoj odani kadar po pravosudju i kao koalicioni partner ne dopustaju da se dira u njihove odane kadrove. Takvu igru sa SDA je Zlaja nazalost prihvatio, umjesto da koalira sa svjezim novim strankama zeljnim promjena. U tom slucaju ne bi bilo moguce da SDA povlaci vitalni interes preko Doma naroda na vodu, zrak, FTV i sve ostalo sto zadire u njihove poluge vlasti. U zadnje vrijeme sve je jasnije da je Zlaja imao dogovor sa Bakirom I. jos 2011-te, te svjesno usao sa Tihicevom strujom u vlast da bi ga kasnije izbacio iz vlasti samo iz razloga da olaksa put rodjaku Bakiru Izetbegovicu i njegovoj struji da preuzme SDA...
SDP-ova prljava kampanja pa ko mu je Niksicu povjerio mandat sram te bilo!
počelo je ludilooo hoho :DDD mnogo lijepa vijest svi ćete doći na red kad-tad aBd.
Gade mi se ovi Lijanovici, al ovo je smjesno sto rade, mjesec pred izbore ejjjj....
Imao si ti vrijeme da pricas pa nisi,ne moras ni sad ....ehhehehehe
Mogli su oni njih hapsiti godinama prije. Nije ovo sve od juce. Ali sad pred izbore je pravo vrijeme, s*** konkurenciju. To ne govori puno o Lijanovicima, koliko o ovim koji su poslali Sipu na njih sada. Znaci da je sve instrumentalizovano i u rukama pojedinaca, cak i sipa. Nemojmo biti naivni i nasjedati. Ne mogu sipu na sebe poslati, nije red.
"Evo kakva je država, predizborno je vrijeme, a ne daju mi govoriti", kratko je prokomentirao Jerko Ivanković Lijanović. a je*em ti svetca ti si trebao popraviti stanje te drzave a ne samo krasti. uostalom sta ces na predzbornoj kampanji nema vise budala koji ce dati glas za pare koje nikad i ne vide. zivio-
U najmanju ruku su mi Lijanovići sumnjiivi tipovi, ali ih cijenim zato što su se izrugali sistemu. Radili su sve ono što rade i druge stranke samo na način koji ne vrijeđa ljudsku inteligenciju nego su to radili na očigled sviju. Kupovali su glasove kao što i drugi rade. Zapošljavali svoje kadrove u firmama gdje imaju diurektore kao što i drugi rade. Otvoreno pričali da im je u politici puno bolje nego što im je bilo u privredi i da više nemaju briga. Baš su ismijavali ove naše uhljebe i zato ih cijenim. A druga stvar, hapse ih mjesec dana prije izbora što dokazuje povezanost policijskih i političkih struktura. DOk su trebali da se ima većina nije ih se diralo, ali ovih mjesec dana se može preživiti i bez većine u parlamentu i vlada, svakako se više neće nijednom sastat do izbora.
Svve im oduzeti, ništa nema od ovog hapsa ako im ne oduzmeš ono što su krali godinama. Lijanovići su kriminalci 100 % i predstavljaju mafijašku organizaciju koja se infiltrirala u državne organe BiH BiH upravljaju mafijaške organizacije okupljene oko 7 stranki (SDA, SDS, SNSD, HDZ, SBiH, SBBIH, SDP) i ostale satelit stranke koje se bave izričito lobiranjem i ucjenjivanjem !
Nije ovo hapsenje pricaju s covjekom i secu se okolo. Nisi ti dozivio hapsenje.
Ako ovako nastave hapsiti levate, nece imati ko u drzavi krasti kome cemo onda j*bat sve po forumima i portalima?
Dusa draga bas mi ga zao...
Neka, neka, masala, krenulo jee
mojne njega , on je ZA BOLJITAK nece taj ukrasti !!!
Opere li se sta :P ? Pametan stavio i sina kao kandidata za Zastupnički dom Parlamenta kud svi tu i mali Mujo :P