Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nas u FBIH za njima. Kod nas su svi političari pošteni i vrijedni. Svaki mjesec se zaposli oko 10 000 radnika (na crno), penzionišemo nekoliko hiljada i skinemo ih sa biroa, Fabrike se otvaraju na svakom koraku itd...
@Aaaa? Ko kaže da ga poturice mrze!? Čak naprotiv, mi ga volimo, jer vama vlahovima prodaje m.u.d.a pod bubrege i to godinama, a dok vas pljačka na svim frontovima i uzima vam bukvalno kruh/hljeb iz usta, tj. slabi vas max. (ekonomija = snaga)! Zato ga i volimo i nadamo se da će vas DOKRAJČITI, pa da nemate šta jesti, pa da onda divimo kako će te živjeti i hraniti se od "srpstva" i "četništva" koji su sastavni dio vaše kulture i običaja kao (ukletog) naroda!!! NAPRIJED DODO, DOKRAJČI ŠUMSKU, VEĆ JE NA KOLJENIMA, SAMO JOŠ MALO PA ĆE I DA PADNE ZA SVA VREMENA (AKO EKONOMIJA PADA, PADA AUTOMATSKI SVE)!!!
U skoro cijeloj RS, osim Bijeljine, B.Luke i par vecih mjesta, svaki obrok se jede iz kontejnera...Oni sto su doDickovi njima fino a ostala raja bjeda da veca ne moze biti
Kako da uzmemo za ozbilljno tvoje misljenje o nekom?! Trebalo ti 5(pet) instruktora,za jedan predmet?!
Ovi iz RS jedva čekaju da Federacija bankrotira, a ovi iz Federacije jedva ćekaju da RS bankrotira, a i jedni i drugi već davno bankrotirali. Recesija je preblaga riječ za stanje u oba entiteta. A koji glupsoni oba naseljavaju, nije se ni čuditi:)
joj jest vas dodo nagrdio ljubi ga brat!sad cete i njega u zatvor ili vjesala do novog srpskog katila i tako historija se ponavlja!ko ce koga ko svoj svoga!
MOJ SULJO ĆE VAM SVE ISPRIČATI GDJE SE TROŠE I KRADU PARE, ALI NEMOJTE GA PLAHO TUĆ, VALJA MENI S NJIM CINGI LINGI!!!
stvarno naj gluplji narod bosanci i hercegovci, biće još dodika i lagumdžija dok je ovakvih hajvana
RS će uskoro biti prošlost. Pa je samim tim svejedno šta će biti sa Dodikom i Ivanićem. Pa-pa.
90% komentaraje od papaka,glupana i zatucanih nacionalista.i fbih ima isto sranje i treba da se pocnu prozivati novokomponovani bogatasi na celu sa radoncicem koji kao i dodik najavljuje borbu sa kriminalcima.vidi se da je bih jedna drzava jer je u oba identiteta isto sranje,kriminal i pokvareni politicari
Rece covjek koji je kvazi doktor magistar ekonomije a ni kiosk nije vodio, a ne nesto drugo. Realno u pravu je da svi treba da sidju sa vlasti, jer su dokazano nesposobni, i u Federaciji i u RS. Al` bas da on prica... I on je samo jos jedno dijete komunizma koje bi da nesto pametuje (citaj kenja) o ekonomiji i kapitalizmu a ni vidio i jednog i drugog nije.
Pocetak kraja jos jednog diktatora....., ostaje jos jedan BH diktator u FBiH drug Zlatko i ako se njih dvojice rijesimo onda bi moglo krenuti naprijed.....
Hahaha raspada van se "republika" hahahah
Dodik sekretarici:"De molim te donesi tu pivu dok nije pocelo"
Ko najvise zali za Dodikom ? a ) Lagumdzija b) Radončić c ) Mišković Ni pola-pola , joker i publika nebi znali tacan odgovor ;-)
a gasovod Ivaniću,ja ja,ruski gasovod donosi u republiku sumsku milijarde,MI LI JA RDEE al u q**u
Ma nije tako.. Nego ako nama već u federaciji ne ide da smaknemo ove stranke naše, onda da bar ovi u RS-u nešto rade... A svakako da je važno šta se dešava u Federaciji kao i u RS-u, jer ima dosta toga što koči državu..