Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SSSI - svi srbi su isti - smradovan=sratko=PENISSJEDNIK do-dick=mladen svinjoglavac=genocidaši čavić i bosić=krava majkić=ratna zločinka pandurević=transvestit cvijanović=četnici vučić i nikolić(djece im se nakoljem)=tek rođena srpska beba.................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
iz gornjeg teksta se ne zna ko je veći smrad .... ali kad vidim ovog buldoga uvijek se sjetim vica sa Stane Dolancom, kravatom i kornjačom. Ova slika se baš uklapa! Stane Dolanc i njegov ađutant svratili, onako usput, u neki ekskluzivni restoran na ručak. Drug Dolanc naručio supu od kornjače. Prošlo pola sata - nema supe. Prošao sat - još nema supe. Zato Dolanc pošalje ađutanta u kuhinju da proveri šta je sa klopom. U kuhinji kuhar sav u znoju stoji sa satarom iznad kornjače i samo što ne zaplače. kaže kuhar: kornjača se zatvorila u oklop i ne izvlači glave, ne mogu da je roknem. Ma, nema problema, kaže ađutant, dajte mi tu sataru! I onda stavi srednji prst u kornjačino dupe, ona isfura glavu napolje, a on je satarom precvika. U kuhinji oduševljenje. Pa, kako ste to naučili, pitaju znatiželjni kuhar? E drug moj, ja svako jutro drugu Dolancu vežem kravatu!
A kako je nama jadnima, četvrt vijeka ne samo da slušamo iživljavanje vladajuće većine nego se borimo sa glupostima koje nam serviraju. Možeš li nas bar malo razumjeti??
Danas se Rs zaduzila josn 300 miliona Eur. Glupani moracemo za vas vracati dugove jer Rs je dio nase BiH a vi nam dodjete ko koorve, jbg ali nasi ste.
Mile pušioničar.
DODIK JE NAJVEĆA BLAMAŽA KOJU ĆE NAJVIŠE PLATITI I ISKIHATI SRPSKI NAROD. ČOVJEK FARBA LJUDE KO MOLER, A NAROD PRIČA KAKO SU LIJEPE FARBE 😁 PRESMJEŠNO
Baš!Baš!!!! Dodik ti nanu ....