Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je Davor Čordaš legitimni predstavnik Hrvata u manjem entitetu,kaži nam\"principijelni\",ili podpredsjednik Vlajki,ili svi ministri Bošnjaci????
Čordaš kao ministar u vladi rs ni autentični predstavnih Hrvata u tom entitetu,pobjednik je druga hrvatska stranka ali to snsd i kra de ze ne zanima,pa ako su tako dosljedni prvo u svojoj kući sredi stanje pa onda pametuj a narod nek ostane go ko pištolj.
Pushiona za Mladena i ostale poture (Kukić, Lojanovići, crnokošuljaši i ostali s.m.r.a.d.o.v.i)! Kraj.
Mile Ronhil ima talove sa Covicem za sverc cigara u Ljubuskom. Dva sibicara, mila majko ko nama kroji sudbinu. Oduvacemo mi sve to u tri lepe kad tad.
dsds
ti su obicna cetn.icka bu.dala....
Kosova Republik !
zamolio bih portal sarajevo x com, da ubuduce ne pisu rs ili republika srp.ska nego da pisu geno.cini entitet , ili entitet rs ili gen.ocidna tvor.evina ,a li nikako ovo prvo.... nadam se da cete procitati ovaj moj komentar i primjeniti moj prijedlog u vasem dnevnom izvjestavanju. Hvala.
nije rs nego gen.ocidna tvor.evina....
slažem se s vama gospodine ivaniću.nikada servis i nikada što je! osnovno je da je.ni vi,ni dodo,ni moša pijade,ni čiča draža,niko baš niko i baš za nikada nemogu reći o posavini ono što je.osim mog puka.od tisuću šesto i neke potiskujete nas sa ovim avlijanerima u suradnji.možda i uspije plan vaš,ali ne zaboravite za vašega a i moga života to je mrtvo slovo na papiru.
predsjedavajuci vjeca ministara ili clan predsjednistva ili ministar bilo kojeg resora ne predstavlja narod, ovaj ili onaj, nego predsjedava vijecem ministara, predsjednikuje drzavom, ili obavlja posao u svom resoru. legitimni predstavnici naroda nisu ustavna niti bilo koji zakon poznaje tu kategoriju. drugim rijecima, mojtene tisra.
Ako niko ne shvate principe normalnog društva gdje se ljudi biraju po sposobnosti od ovoga drustva nece biti nista.
Imaju stav ko i SBiH. Drugim rijecima, ako bude stvari koje su pozitivne za Bosnu i Hercegovinu mi ce ostati suzdrzani jer nismo u vlasti nego opozicija i mi moramo biti uvijek protiv ! Drugim rijecima, mi smo za vlast a ne za drzavu i narod.
Princip, to ce ti Borjana Kristo stititi osnovne principe BH drustva, nece legalizovati kriminal,.........? Kako je Federacijom upravljala u posljednjem mandatu uocljivo nam je svima. I Kukic je sarlatan, ali ni ona nista nije bolja od njega.
Nema ni razloga da ti budeš potur, ali, eto, jesi. Doduše, pare takvima kao ti jesu dobar razlog, k.r.m.e. smrdljivo... Dobit ćeš veliki K na sljedećim izborima!