Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah kako propada nacionalna biblioteka onda
Kad se kultura poveže sa politikom automaCki postaje nekultura.
"Kulturna različitost - zajedničko blago" - samo deklarativno,a kad treba finansirati onda se izbjegava finansirati bilo koja institucija od značaja za BIH.
Naravno, šta će vam kad u njima nema keša,... Nemate šta ukrasti.
Sredoje Novic SNSD je posredstvom min.civilnih poslova dokrajcio 7 kulturnih institucija BIH i uskracivanjem im normalnog funkcionisnja, a sve pare je uspio prebaciti "kulturnim institucijama RS-a" koje su osnovane nakon dejtonskog mirovnog sporazuma... Nazalost nas, državni, Muzej BIH se nikad nece priznati kao drzavni u Banja Luci, Bijeljini, Doboju...
bosnjak nema potrebe da nam nameces "tvoj" muzej. mi imamo svoje u RS i ne zelimo da djelimo sa vama nista. ovo je daleko od gotovog i treba mjesati politiku u kulturu. prvo nemate pravo da muzej nazivate "bosanski" za to vam trebaju sve tri strane(nikad). muzej se moze zvati bosnjacki, uskoro cemo vam osporiti naziv bosanski i kao i uvijek, pobjediti. ili ga zatvarajte ili mjenjajte ime!
A gdje Zora na ovim slikama i u izjavama?.. je li je iko zvao ??
Pametan Ivanić pobjego od Kurtza.
hahahaha pobjego od Kurtza :D.....
Multi kulti :)