Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hehe Bas sa tim odsjecenim su vas Turci i pravili,a mamice ga mocno primale
cega da se naflautamo kad su vam ga turci odsjekli prije 500 godina, nemate ni kozice a kamoli sta vise bjede smrdljive
e jes parvi krmak
ma mrs u smrdiju i sumsku pa tamo vristi mamlaze jedan sta ste se ovdje nakotili ko gnjide
\'\'Aldi 12.06.2009. u 16:47 Gori je ovaj smrdo od Dodika\'\' Pa pascad jedna lojava, mozete nam se samo naflautati srpskog ,sa sve kozuricom...juce, danas i ubuduce !Ma jasno je to vama ! Ali prvo zubice oprati , majku vam.... u vrh guzova ! Samo skicite stakori !
Gori je ovaj smrdo od Dodika
ocekuje on izbore. konta bolje ce proci nego prosli put, pa naso kociti u nsrs kad je dodo htio da se preformulisu zakljucci.
pajcek, i tebi je odzvonil....
Mjesec dan proslo a oni nisu smjeli svoje zakljucke objavili u Sl. listu, dok ih Incko nije nasadio pa sad brze bolje kazu da ce objaviti....sto Incku i treba