Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako god narode, jeb.eno nam se piše! Zaslužili smo mi i gore!
Mislim da Ivanić sigurno nije rekao \"interesiram\". Dragi novinaru, kada se citira nekoga sa istog govornog područja onda doslovno prenosiš ono što je rekao, a ne paušalno prevoditi riječi. A Ivanića nebih komentarisao, jer je jedan od poslednjih koji racionalno i bez mržnje gleda na trenutnu situaciju. Mada je najlakše u tudjoj kući voditi politiku
ovi što unistavaju picin park sigurno su hadumi
Ovaj narod i zaslužuje da ih vode slučajni prolaznik-junak u ratu- Zlaja i tajkun- Fahro Berluskoni. Ne valjamo ko ljudi i nećemo nikad valjat.
Nadam se da će poslije ovoga teksta Lagumdžija shvatiti da je loptu dodao potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića umjesto bh patriotima. Na istinskim bh patriotima je da sada ne dozvole da prime gol ako su već izgubili loptu. Nadam se da će selektor bh patriota u oktobru ove godine izvesti SDP iz igre jer samo nanose štetu timu bh patriota.
od kada je Mladen toliko relevantan da se u zadnje vrijeme u svim politickim emisijama poziva kao pecijalni gost, komentator ili sta vec?????????????
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=45967
SVI VI KOJI PO NALOGU LAGUMDŽIJE KLIKATE MINUSE, PLUS ILI PRIJAVLJUJETE KOMENTARE ZNAJTE DA JE IZDAJNICIMA BOŠNJAČKOG NARODA I POLICIJSKOJ SDP-U ODZVONILO.ISTINA SE SAKRITI NE MOŽE.SAMO SA SDA JAČA BIH!!!
Zar uopste i postoje Bosnjaci osim onih pod zemljom i u pisanoj rijeci.Sa ovakvim okruzenjem za malo ce postati samo folklorna skupina i to iskljucivo radi turizma, po uzoru na americke indijance.Svi ostali nisu ni svjesni da sve sto rade, rade protiv sebe samih
Dragi Sosone, sve sto si napisao, malo ima problema sa cinjenicama. Sta mislis oko ove jedne. Dokazano Amir Zukic ima veze sa grupom Zike Turkovica, malo Bakir sa razlicitim grupama i grupacijama tipa Saje i kompanije. Sad nam fino kazi, ko je zapravo mafijaska stranka. Ovo sto pises o Zlatku, SBB ili je to SDA. Meni se cini ova potonja. Dokazano. Pripomaze Vildana i Oslobodjenje da se mafijaska hobotnica, blago zataska zamjenom teza.
نِكادا مِ سَ اُڤاي لِك نِيَ سڤِجاءُ، نَكاكُ إما كرمَچو فاثو
Zlatko je razrusio ovu zemlju vise nego DOdik i cijela svita iz RS. Zasto : 1. Postavio je hrvata iz SAD-a kojega su birali bosnjaci, 2. Hadziomerovic je jedno vrijeme glumio i policiju i sudstvo i tuzilastvo . 3 . Zlatko ode ono po reket jel pa mu javi onaj iz murije nemoj zlatko sta ti je ba prate te . 4. zlatko svasta reko za ZEMA i ZEMO za njega a sad oni ko najbolji jarani ko 2 sarplaninca
@Bosnae-sreća da svi Bošnjaci nisu glupi Bosanci.
odgovaro vam je tihic da nas zg.u.zi.te , a ovi dosli koji bi mogli vas ka.r.a.t pa vas strah , jel k.rme jedno smrdlji.vo ???
Niko i nikakva koalicija neće napraviti onoliko štete po Bošnjake i cjelokupan narod u BiH koliko nam je naštetio SDA
ovo sto rade iz SDA nije borba za drzavu...to je čisto pripremanje terena za lokalne izbore,samo sto su se debelo preracunali..fahro ce ih pomesti sa politicke scene isto kao sto se desilo harisovoj propalo kompaniji (SBIH)
Nikad vise sdp , prodane duse od sada glasam za sda. Sta su ovi uradili u protekle 4 godine Zlatko i kompanija samo nek mi netko kaze 1 dobru stvar?