Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO LI ĆEMO JOŠ PUTA ČUTI OVU FAMOZNU IZJAVU : " Imenovanja slijede iza nedilje " ...???
Nadam se da ćemo doživjeti vrijeme kada ćemo ovu napaćenu zemlju graditi i u njoj raditi kao ljudi živjeti. Neznam samo dokle će se održati na vlasti ali ako budu radili za narod a ne tajkune onda će biti nešto od toga.
Čuj Mladen Ivanić u Sarajevu nešto rekao? Ne pika se to ništa. Đe su dežurni saboteri? Koje Sarajevo, koordinate? Al ozbiljno, nadati se moramo.
...rekao bih da iza svega stoji prvenstveno lični animozitet ivania spram dodika...a lijepih riječi sam se naslušao za života, tako da "by defalt" gajim iskrene sumnje u iste.
...zavisi čime su motivisani stavovi...da se "spusti" dodiku, ili da se nešto zaista pokrene...odansot ideji se najbolje vidi kad uđeš u sukob sa svim "kočničarima"...
...debelo sam sumnjičav u to...sve su to likovi koji čitavog života samo političare, bez ikakvih organizacijskih sposobnosti ili nekih specifičnih znanja...samo do zla boga loša i šuplja populistička retorika, iz akoje nema nikakve ideje ni kapaciteta za promjene...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Slijedi najlaksi dio posla?