Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi dodiku dao zlatnog ljiljana, mi ih nikada ne bi tako temeljito sje..bali.
pa onda ocekujem da bosnje glasaju za Mileta
Kraguj, što? ko ja na njega glasao neka ga skida = vi srbad, a akako to hoda kod vas vrlo dobro je nam poznato kroz vašu slavnu prošlost. Prvo si heroj srskog naroda a kad sve pukne vaši lideri završavaju u grobu ili na robu. Rješavajte vi svoja gamad a mi čemo svoja, što se mene tiće svi ovih tzv lideri bošnjaka zadnjih 20 i kusur godina treba zatvorit ili pobit.
Samo dalje dodick od federacije,ipak su ovdje penzije 320KM.
ZA RAZLIKU OD 180 KM minimalca "u boljem entitetu"! Hahhaha
uMIRITE GA NA IZBORIMA - VILA NA KIPRU JE SPREMNA OD PROLJEĆA. sAMO PAZITE NA VAZDUŠNI PROSTOR, NARAVNO BRATA MU LAGUNĐIJU, VAZDUŠNE KORIDORE MIRNA BOSNA&HERCEGOVINA!
Dudukov kolega Karadžić ( Dabić ) čeka prsudu u Haagu, a ovaj domaći na izborima !!!!
Ovo je čovjek u pravu 100% velike stranke vide svoju šansu samo u slučaju male izlaznosti.
Ti si daleko gluplji i ruzniji do Dodia, vladao si 15 godina prije njega pa sta si napravio :))))
Dodik zna ako ode sa vlasti valja u prdekanu,zato ce uciniti sve ama bas sve da ostane na vrhu,mislim da je za Bosnjake bolje da ostane...
Glasam za Mileta i nemire u entitetu masovnih grobnica :)
Borba za fotelju krece u vrucu fazu
...počele predizborne podmetačine teškog kalibra...
ma hajteeee!