Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi trebaju da ste crvene i stide kako je nastala rs
I bakir se crveni sto je Svojim OVCAMA PLITKIM UZEO DUSU! Dok su nas četnici klali, Izetbegovici su nas krali! Al Shiddy, BBI Centar, BBI Banka, BBI Real Estate, Hotel Bristol, Hotel Sarajevo, Euroasfalt, MITA Agencija, BH Telecom...itd itd....Jesmo li se borili za drzavu ili za njihovo bogatstvo?
Pa jedino se mozes crveniti "kao" covjek jer odavno to nisi...
obraz+guzica=politicar i tako vijekovima
Ivaniću,,reci za Karganovića da je totalni gad bilo kad i bilo gdje a ne samo to da je primitivac ako priča tamo u toj Akademiji.E Mladene voda te odnijela...
ih kako se ja samo crvenim kad moram sa strancima pričati o vama političarima i vašem neradu i preservanju.....pa ko me pita.
Kako se tek mi crvenimo kad vidimo ko nam je na vlasti ?