Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi su i ulicu uzeli u Sarajevu. :-)
To jarane apartheid zvana Bosna treba tuzit dje god se moze,cuj endat cojku glasat jer nije iz nacijonalnog tora,trebo bi ti tuzit i maeriku jarane,oni su napravili ovaj apartheid.
Podrzavam. Sejdic-Finci, Pilav, sada Krndelj. Sto vise ovakvih slucajeva, to je sve veca nada da ce neko konacno shvatiti da je nakaradno stanje u drzavi neodrzivo. To ce vjerovatno morati biti neko iz vana, jer sami sebi ne zelimo pomoci.
odlican komentar
Pa u kojoj to drzavi neko ko nije drzavljanin moze da bude potpredsednik?
ovako najprostije sto mogu da se izrazim : N E S E R I
dobro..a..jel to menja cinjenicu da doticni gospodin nije drzavljanin RS-a i kao takav ne moze da se kandiduje za funkciju potpredsednika republike?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel Strazbur, Strazbourg ili ipak Strasbour?
Strasbourg*
Sa punim pravom, sad su ti oduzeli glas, sutra zivot.