Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to iskreno izvinjenje nego izvinjenje radi businessa...
...kako god, savio je kičmu!
Ne volim Ivana Ivanovica, ali dobro je sto se izvinio. Eleonora i ostali, sta bi rekli da se nije izvinio ako vam smeta sto se izvinio?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sta bi rekli da se nije izvinio onda? Covjek se kulturno lijepo izvinio i sad ne valja. Ne volim njegov glupi humor i jos gluplje ponasanje klovna, ali sad se pokazao kao ozbiljan covjek sto je rijetka prilika. Inace humor mu je glup ko k., ali se pokazao da je covjek. A vi koji hejtujete gori ste od njega deset puta.
ozbiljan, al kad cucne... treba misliti unaprijed, najlakse je reci jebeno "izvini". da bi izbjegao izvinjavanje potreban je visok nivo inteligencije i socijalne adaptacije
U Bosni pravi Bosanci prepoznaju i laž i patvorinu i shupka i papka i falš i šanu i majmuna i miša i blečka i ...svaku i zvijrrku i biljku ppojedinačno, ali kad je toga masa u polju državi i šumi oni ne vjeruju i tad ne vide ni šumu od drveča..Tako nisu vidjeli ni vjerovali ni u masovno planirana iz prve
HALO, da li je iko od vas koji se kao nesto bunite i osjecate uvrijedjeno vidio da je covjek iznio podatak zavoda za statistiku BiH da je NAKON 1995 porastao broj poroda djevojaka mladjih od 15 godina i posto je covjek komicar nadovezao se na to kao "pa ko kaze da tamo plavi sljemovi nisu nista radili" CRNI HUMOR, znaci nakon 95 porastao broj djevojaka mladjih od 15 koje su se porodile..... kuka se na medjunarodnu zajednicu (kod ivana su to plavi sljemovi) kako nije sprijecila genocid, pomogla BiH tamo vamo sto je i opravdano jer nije a mogla je i dalje u smislu crnog humora on se nadovezuje na to kao pa kako nisu radili nista a povecao se broj poroda, mislim zajebancija je dobra samo sto je crna i svakako i da nije bilo genocida, zlocina... jer svakako je crno samo od sebe da se djevojke mladje od 15 poradjaju. ne kontam sta ovo vrijedja ljude koji su na svojoj kozi osjetili te zlocine.
ajde lajkajte mu show i njegove slike droce ofucane iz bosne prodajete se za 2kune
IZVINJENJE JE PO MOM MIŠLJENJU ISKRENO I TREBA GA PRIHVATITI.OVO JE LJUDSKI OD GOSPODINA IVANOVIĆA.
A ako kreten misli da ce proci nekaznjeno ako uputi ljudima bezvrijedno izvinjenje,grdno se vara..........
Kod mene inače ne plae isprike, ali od ovoga bi moglo nešto biti. Hajdemo i mi biti manje zlonamjerni i zajedljivi i cijeniti javno pokajanje. U konačnici, i ne mislim da je htio vrijeđati, samo se zaletio, pa se nadam da je iz ovoga nešto naučio. PEACE
Mami se izvini! Koji tokmak! Ko njemu dade show, nema smisla ni za sta, humor misaona imenica, a o antipaticnosti da ne pricam. Nevaspitan, glup, a nafuran. Pa mozel gora kombinacija?!
levat obicni.
Izvini se materi svojoj sto te takvog odgojila smece jedno reko pa poreko, sikter.ba
Ne trebamo se čuditi ako Srbi ismijavaju zločine u BIH, jer ih i mi preko svojih komičara ili bolje rečeno pokušaja komičara, također ismijavamo. Sjetite se Ramiza Zmaja i sve će vam biti jasno. Ramiza, ne Ivana, ne Radovana, ne Slobodana, ne Srbina, nego Bošnjaka. Kada ne poštujemo sami svoje, onda ne trebamo očekivati da drugi poštuju.
Ovaj njegov "vic" se može dvosmisleno protumačiti. Prvo je ovo njegovo objašnjenje, a drugo je ismijavanje silovanja bosanki, dok su plavi šljemovi sjedili i sve to mirno gledali. Imamo i mi uši i mozak, tako da nam tvoj ne treba.
srbi hrvati i muslimani a dje au bosnjaci? kopile jedno tursko neznas sr ni izvinut kako treba ili to opet radis namerno? u svakom slucaju boli me ona stvar za tvoje izvinjenje mi svi bosnjaci sad vrlo dobro znamo sa kim imamo posla
Još jedan dokaz moralnog sunovrata i podaničkog mentaliteta ovog naroda. Tolika polemika u vezi toga šta je neko rekao u Beogradu. Baš žalim ove Bošnjake što im je toliko stalo do mišljenja nekoga iz jedinog grada u Evropi kojeg su bombardovali poslije WWII.
...sve je to stvar odnosa snaga...sa evropom i svijetom gospodari rusija, onda bi bili bombardovani zagreb i sarajevo...ko je jači, nameće svoju volju, jedina konstanta politike.
"U ratu u Bosni stradali su svi, i Hrvati i Srbi i m/Muslimani (?) iiii... katolici i pravoslavci." - reče Ivanović i ništa mu tu ne zafali. E pa Ivanoviću, za tvoju informaciju (a to bi trebao već znati) musliman nije nacionalna odrednica, pa ne možeš reći: Hrvati, Srbi i Muslimani, već muslimani imaju svoje nacionalno ime Bošnjaci. A ako govoriš o vjerskoj odrednici onda reci katolici, pravoslavci i muslimani. Ne da ne poznaješ prilike u Bosni, nego ne poznaješ ni osnovne fakte o Bosni. A izvinjenje... ah ... ko za to mari... sve je svakome jasno.
A baška što kod nas ne prolazi ta rečenica "u Bosni su stradali svi". Halo, znamo mi dobro ko je i kako i koliko stradao! Kod nas ima jedna stara koja te nabolje opisuje: "Us*o si motku!" i nema ispravke.
...lagano i kontinuirano iritira to svojatanje istine i polaganje ultraexkluzivnih prava na istu...kao i to da se svaki pokušaj odupiranja prethodnom smatra četništvom ili ustaštvom...neka je ubijenima mir dušama, kako je njihovim bližnjim, znaju samo oni, i neka svkog zločinca stigne kazna, i n aovom, i na onom svijetu, ako ga ima...ali, ovo mlaćenje ekskluzivnim pravom na žrtve, kao maljem, svih neistomišljenika stvarno do krajnosti iritira i najtolerantnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
izvinjavam se i ja tebi, što sam ti je3o mater.
Moja mama je silovana u ratu od strane srpskih vojnika i to ne jednom vec vise puta. I moju mamu uopste ne zanima to sto je rekao Ivan, kaze samo da je idiot. Za ovo izvinjenje je rekla da je nezanima, jer je nije ni uvrijedio. Jer nemoze neko poput njega da je uvrijedi :)
Hvala acti :) ima pametnijeg posla od nerviranja zbog izjave nekog Ivana Ivanovica. Pogrijesio je, ali nije jedini koji grijesi. Ubuduce ce vjerovatno paziti sta prica. Sve u svemu jeb* nacionalizam :)
Ovo sam i napisala zato sto moja mama i jeste mjerodavna da kaze nesto u vezi ovog, a ne ovi debili po klixu koji pojma nemaju o cemu pisu, samo se bezveze svadjaju. Ja ne mrzim srbe niti bilo ko u mojoj porodici. Imamo prijatelje koji su srbi iz RS-a i iz Srbije. Nisu svi ljudi isti, pa kad to shvatimo bice dobro svima