Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRATE SRBINE IZ BL - NE SERI MATERE TI... IZ TUZLE SU OTIŠLI ČETNICI, A SRBI SU OSTALI, PA EVO I JA... I NE BI DAO JEDNOG TUZLANSKOG MUSLIMANA ILI HRVATA ZA STO VAS ČETNIKA..
Italijane treba obavestiti da je Tuzla nacisticki grad gde su Srbi mnogo stradali u zadnji sto godina. Onda bi promenili svoje misljenje i napustili taj tamni vilajet.
@ tuzlanka - curo draga niko te nije ni zvao u sarajevo, pa ako ti se ne svidja idi u tuzlu, samo je problem sto je vama zivotna teznja doci u sarajevo.
de ti doktoriraj, skupa sa ostalim što samo pametuju i doprinose tom tonjenju.
Kada će neko doktorirati na temu tonjenja Sarajeva? Samo mi tonemo moralno, a ne fizički.
pa istu ovu vijest je dnevni avaz objavio prije nekoliko dana! mnogo kasnite
šta mi imamo sa tuzlicom?
Tuzla je jedini multinacionalni grad u bosni i hercegovini ..... (iako ja na zalost zivim u Sarajevu gdje haraju vehabije - na nasu sramotu) !!!! Zivjela Tuzla i SDP !!!!
Ako u ovoj %&*\'# zemlji i bude poneki dobar haber, onda uglavnom iz Tuzle.
Bravo Tuzla!!! Samo naprijed! Tuzla bi trebala da bude novi glavni Grad Bosne i Hercegovine.