Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast @birn, potpuno se slažem.Vidim da sa ovim izvještajima nešto nije u redu kada gledam na tv-u i ovdje na SA-x.Često pomislim da ovaj portal radi za nećije interese upravo zbog ovih preuzimanja informacija sa pogrešnih mjesta. A sada o ,,snajperskim incidentima i gnijezdima\'\' čiji sam bio i sam svjedok. Šarabina kuća u Briješće Polju, Božića kuća, crvena kuća-Neđarići, zgrada depoa u Rajlovcu, rezervoar na Mojmilu (dok nisu otjerani) neboderi na Grbavici (Lenjinova) itd. Sa svih ovih mjesta gađani su isključivo civili naročito po Brezanskoj ulici i Briješće brdu te Alipašinom polju,Olimpijskom naselju,Dobrinji,pravac od mosta Bratstva I Jedinstva,pored muzeja itd. Obzirom da sam živio u Novom Gradu rijetko sam se usuđivao ići u Stari Grad jer su snajperisali na svakoj malo viđenijoj raskrsnici.
mislim da je covjek u pravu. srna je propagandna masinerija, nema veze sa neobjektivnim izvjestavanjem.
pitanje za voditelje sarajevo-x.com portala: zbog čega se sa suđenja optuženom za ratne zlocine preuzimaju izvještaji od agencije srna, koja je više nego ne objektivna? jednostavnije vam je da objavljujete izvještaje od birn-a