Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je on mogao kada je bio progonjen od ovih SDA i SBiH nacionalista i pljackasa.... Ima ono njegovo pismo sto je piso Aliji ovo su neki djelovi: \"Dobro si me zadeverao sa ovim podmetanjem kukavičjeg jajeta u Hagu, pa ti nisam stigao ranije odgovoriti............\"Ako si zbog godina ili starosti zaboravio, podsjećam te da si 16. septembra 1993. godine sa Momčilom Krajišnikom tajno potpisao Zajedničku deklaraciju o podjeli BiH na tri etničke republike ...... a dva dana prije toga sa Tuđmanom si potpisao Deklaraciju o bošnjačko-hrvatskom razgraničenju. I u jednom i u drugom tajno potpisanom dokumentu stoji da se Republika Srpska i HR Herceg Bosna, nakon dvije godine, mogu referendumom izjasniti žele li ostati u uniji BiH ....Djeci Srebrenice ćeš morati odgovoriti zašto si odbio moj prijedlog o formiranju 8. istočnobosanskog korpusa, zašto si nakon mog udaljavanja iz ARBiH polovinu vojnika u 28. diviziji proglasio viškom, zašto si za dvije godine dostavio manje oružja ....
Sefere gdje si bio prije piiizddda ti maaateeerina. nisi se trebao ni sada javljati kad to nisi \"u vakat\". svi ste znali ali ste sutjeli,... dok su lopovi dizali palache i kupovali auta na kojima bi im pozavidjeli i clanovi bundestaga ili americkog senata.
nek vam je nasramotu svi sto napadate naseg gaziju harisa .Jel vi mislite da se dzaba i bez para moze ukidati genocidna tvorevina ,tuj su otisle ove donacije .nije nas narod blecak.
Sefere pojescete mrak zbog ovoga.
Harise, mladunce Bakire, Bicakcicu vas je general imenovo u dnevniku GDJE SU NASE PARE, 3 MILIJARDE NESTALE TREBA IH POHAPSITI DA NE NAPUSTE ZEMLJU
Sultan Bruneja, Nj. V. MUIZADIN je neposredno nakon rata poslao svim brocima i pripadnicima OS RBiH po dvije tisuće DEM. 6. decembra 2005.g. dokumente je pokazao u kamere FTV-60 MINUTA Zaim Backović. Želja donatora nije bila izgradnja neke firme, ne nego keš novac u ruke svim pripadnicima OS RBiH. LEVATI, IZLEVATIMO LEVATORE, IZAĐIMO NA IZBORE!
Glasajte za mene .
Sefer nije napravio niti jednu pogresku kao general a ni kasnije kao politicar i uvijek je zastupao jasne stavove. Da ovi banditi sto su mu porodicu p*o*b*i*l*i imaju ista protiv njega i da mu mogu dokazati uhapsili bi ga iste sekunde. Pokusali su sa podmetanjem kukavicijeg jajeta u hagu ali odbrani se General a sada su i izdani razocarani borci uz njega pa cemo vidjeti na cijoj krvi ste profitirali i stekli i pokrali milijarde bem li vam pleme minderasko.
Iako nije moja opcija,super poteze Sefera
Te je pare nas lav Hare orocijo u arapskim i turskim bankama samo se ceka da istekne orocenje 2014.godine i kupice genocidnu tvorevinu a nama dati da jedemo janjetinu zlatnim viljuskama .samo malo sabura BIH4EVER!
Nije to pokradeno te milijarde su na Harisovom i Bakrovom racunu i cuvaju se za kljucne istorijske trenutke i za pomoc Bosnjackom narodu. Kada Hare podigne pare pa kada krene izgradnja i prosperitet one \"zaltne kasike\" ce biti smiejsne kakav cemo rahatluk imati. Vjerujte u ovo dobri Bosnjani opasno je sumnjati u postenje svojih vodja i patriota iz SDA i SBiH.
Kakvih 5 milijardi pokradeno preko 100 milijardi doslo u Sarajevo a neki dio u Tuzlu i gubi se svaki trag. Eno kod Silajdzica Gadafia i Sirbegovica
Pokrale su Alijice i Haretovci vise od 5 milijardi, valja sada to sve prikriti ... Kradjom ovih donacija su postigli da Bosnjacki narod koji su izdali, prevarili, pokrali i osiromasili dovedu u natezi istorijski polozaj. General ima licni motiv da se bori protiv ovih bandita i vjerujem da ce istjerati stvar na cistinu. Dostojanstveni ljudi imaju liniju ispod koje nece ici, ispod koje vise nema taktiziranja i nezamjeranja. Gdje je ta granica kod Bosnjaka? Koliko im jos zla mora biti naneseno da bi kazali: \"Mi smo izdani, prevareni, osiromaseni, opljackani, itd itd od onih kojima smo vjerovali. Dosta je vise !!!