Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prdim pod jorgan i kresem upaljac. To je najisplatnije
ubijes dvije muVe jednim udarcem...Najedes se i kaloricno prdis Vidis li ti sta pise gore mazut 306 KM znas li koliko mozes jesti za te pare. pihh
OPREZ: Oni koji ispuste pod jorganom previše prdeža, trebali bi izbjegavati upotrebu upaljača, jer neki od sastojaka iz pomenute plinske smjese su zapaljivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...pa valjda je ugalj veci zagadjivac a ne pelet...pelet je drvo.
"Ugljari" daju vishe za promociju!
Prdim ko cecen
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cini mi se da tu nesto fali. Konvektori su skupi ako je losa izolacija a kod nas je to redovna pojava. To su malo pametnije grijalice i nista vise. Jedino sto su jeftini za ugraditi i higijenski preporucljivi. Sto se tice struje mnogo je jeftinije grijanje na klime invertere s time da je pocetno ulaganje mnogo vece od konvektora i treba da je made in Japan. Tu treba paziti na redovno ciscenje.
Vi pojma nema te ! Peleti su CO2-neutralni. Peleti spadaju u obnovljive izvore energije i kod izgaranja pelet ne proizvodi stakleničke plinove kao izvor TOPLANE, te se smatra jednim od rijetkih apsolutno prirodnih, sigurnih i zdravih energenata. Kao i ostala drvna biomasa, peleti znatno manje onečišćuju zrak i okoliš jer imaju manje od dozvoljenih graničnih vrijednosti emisija CO, NOx i prašine.
Netačno, prosječna cijena električne energije nije 0.082 KM/kWh. Cijena za domaćinstva je: MT 0.0841 KM/kWh, VT 0.1682 KM/kWh. Znači, lažu.
Najjeftinija cijena struje na svijetu je struja u Bosni i Hercegovini. Idiotska izjava. Zašto ne objasniti da to nije istina. Struja je u Bosni i Hercegovini najskuplja struja na cijelom svijetu DAKLE NAJSKUPLJA STRUJA NA CIJELOM SVIJETU JE UPRAVO U BOSNI I HERCEGOVINI JER: BOSNA I HERCEGOVINA IMA TOLIKO STRUJE DA JE U OGROMNIM KOLIČINAMA IZVOZI. BiH IMA NAJNIŽI STANDARD NACIJELOM SVIJETU. U BiH NE MALI BROJ LJUDI JEDE IZ KONTEJNERA I NARODNIH KUHINJA AKO IMAKU SRĆU DA DOBIJU I TAJ JEDAN JEDINI OBROK DNEVNO. U BiH VIŠE OD POLOVINE STANOVNIŠTVA NEMA ZAPOSLENJE U BiH NEMA PROIZVONJE, FABRIKA, PRIVREDA NULA, POLITIČARI NESPOSOBNI ZA SVE OSIM ZA LIČNO BOGAĆENJE. A U BiH JEDAN ČLAN U STANU OD 30 M3 UZ MAKSIMALNU ŠTENJU STRUJE I UZ GRIJANJE NA DRVA I ĆUMUR SAMO SVJETLO TV I EL ŠPERD MJESEČNO PLAATI NAJMANJE 17 EURA ILI TI 35 KM STRUJE OD MJESEČNOG PRIMANJA ODNOSNO PPENZIJE KOJA IZNOSI 330 KM SRAM VAS BILO POSTOJI LI NA CIJELOM SVIJETU SKUPLJA STRUJA NASPRAM MJESEČNIH PRIMANJA?
Ne kaze se naijisplativiji, nego najisplatniji!
0 Kaleidoskop Ukupno komentara 0 Pozitivnih ocjena Negativnih ocjena Registrovan 24.10.2015. Ovaj manijak koji se danas prijavio (vjerovatno klon) danas je uspio da mi dadne preko 800 disljakova, a da nije napisao niti jedan komentar. http://www.klix.ba/profil/kaleidoskop Molim administraciju Klix-a da mi obezbijedi ugodnije komentiranje bez manijalno bolesnih uljeza. Hvala!
8km dobar fudbal i svaki dan zagrijavanje,grijes se a i u formi si
Toplane izdominirale
Po mojim standardima 20 stepeni je malo,naročito kada je vani dobar minus
u zabačenim planinskim krajevima Romanije i danas za zagrijavanje koriste suvu kravlju balegu
e vala sad ste ga slagali, grijuci na struju 60 kvadarata doslo bi minimalno 200km :)
Ne bi prijatelju...Ako koristiš konvektore koji su trenutno najekonomičnija opcija i ne isušuju zrak,nisu štetni za zdravlje a ni novčanik.
Naravno doći će ti 200 KM uz sve uređaje u stanu skupa sa konvektorima.
...opet ova sexy ruka...
https://www.facebook.com/Eko-Vodeno-Grijanje-1638391876404950/ VELIKA UŠTEDA, RAD BEZ PRITISKA, BEŠUMAN RAD, ZDRAVLJE!
suha drva odozgo, a sirova odozdo, nece pa nece
NJ ISPLATNIJE ISELIT, TAMO GDJE NEMA ZIME.-OVDJE JE SKUPO SVE,A ZIVOT JEFTIN.
Volio bih polizati vaginalni otvor Dušanke Majkić, ali da je runjava dole i da se dva dana nije kupala. Popio bih joj sokove ko kupusni rasol. A i tu su negdje po mirisu i ukusu. Mmmm divota. Dušanka siluj me.
Meni je Dušanka naspram Emila Vlajkija anđeo iz Victoria's secret.