Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a onda je svizac stavio čokoladu u omot... :P
"vojska"
Oružane snage BiH treba ukinuti, ovo je dobar primjer koja je to sprdnja od vojske. Čuj povjerljivi podatci o rasporedu i dužnosti oficira i vojnika da dospiju u ruke nekoj nevladinoj organizaciji, ma koji god da je razlog. U bilo kojoj ozbiljnoj zemlji ministar odbrane bi letio iz fotelje.
pitanje od kud im adrese i podatci... malo se predizborna zahuktava. Izgleda da su koristeni podatci koji nisu smjeli biti koristeni... tako ce isto sve ono sto smo na popisu izjavili zavrsiti u pogresnim rukama...
a zaboravili su napisati u članku šta piše u pismima, pa ako netko zna neka napiše
vojna tajna:))
zabotavio si ........pliva patka preko save, nosi pismo na vrh glave...........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)