Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roki daj ne s.eri,treba psovati,to je bas lijepo k:arnem ti staru
Dodo nam se prepo:-)))))))))))) a i sta se sad on buni pa govorimo o Turskoj koja je tako lijepo gotivila srbe 500g,tj.K.arali im zene,djecu i iznemogle majke,pa zar to nije lijepo s njihove strane.500g hej pa to je bas nekako puno zar ne hahahahahahahahaha
Do sada sam jeba..vo staru AKADEMIKU, od sada cu jeb..avati administratorima ovog portala zato sto ne filtriraju glupe i uvrijedljive poruke, koje na kraju krajeva kvare imidz ove stranice !! Jeb.;em vam staru u pakash !!!
u ovoj fazi komentara smo definitivno razbili anamo one tamo,koliko su isprovocirani da su počeli samo da laju kao psi nalancu...hahahah čuj tadikoglu
\"Istanbulska deklaracija je nepostojeća i to ću reći Tadiću\"Komentar: Ja rušim BiH kontinuirano i radim protiv njenih građana. To radim drsko i kontinuirano ! Jadan si i ti premijeru i tvoja politika. Ne radiš ni u interesu BiH ali ni u interesu sopstvenoga naroda !!!
BOSNA I HERCEGOVINA ZAUVJEK !
Druže, tebi su tvoji bezbeli prešutili koga su turski carevi karinđali birvaktile i kako su neke do posjeda dolazile...
sejobih zacepi pred ovakvim odgovorom.ne javlj se .ponestalo mu teksta ,slova , ili prostackih seljacki rijeci.na dvoboj sejobih cast ti je poljuljana. .
probaj ti pa ces vidjeti kako je.od toga se niko ziv nije mogao suzdrzati pa ni ti takav.
aj ne seri
ne cemo u tursku mi zelimo zivjeti na prostorima bosne i hercegovine sa ostalim ljudima koji zive na tim prostorima dostojanstveno receno.
popisam se na srpski krvavi krst!!!!!!
balliye treba vas humano preseliti u tursku. jebbli vam oni mrtvu mater.
ogovor na pitanje- suska se suska neko voli duska.pa ti procitaj izmedju redova.
a sto dodiku i ostalim rs-ovci(a)ma smeta sto dr SILAjdjic ide u bg? i sto ga muci ova stambolska deklaracija?