Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala velika, poštujemo pomoć nebitno od koga da dolazi, tako valjda neće biti glupih komentara oko Turske i to
Ma ajde pomoć. Al da ne zaboravimo, nekad je grad Sarajevo sam kupovao autobuse i tramvaje, i to od domaćih fabrika.
Neće, super je hvala, ali šega mi naziv ovog grada 'Konja'. 'Konjic'
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Erdoganovi tramvaji i autobusi, šta će reći komunjare, čete i uje...
Şerefine Tayyip
Tako su govorili i za ono sergiju u džamijama i ogromnu pomoć iz Turske, kad ono ništa. 5x više Austrija poslala od Turaka. Sve vijesti koje prenosi Anadolija treba uzeti sa rezervom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevo dobiva ovih 20 tramvaja na poklon: http://www.railwaygazette.com/uploads/pics/tn_tr-konya_skoda_tram_right.jpg Proivodi ih Skoda. Konya ne kupila vec 60 komada, od kojih ce 20 pokloniti Sarajevu.
Opet hedija...
Hvala bratskoj Turskoj i turskom narodu. Nisam iz Sarajeva ali se radujem.
http://www.mi2.ba/ekonomija/turska-je-uz-bih-ali-je-u-srbiji-otvorila-jos-jednu-fabriku/# "BRACA" Turci ulazu kod BRACE u SRBIJU a Bosni rashabani tramvaji
svaka cast za donacije samo ako odu u PRAVE RUKE....
Šta će sad jadni Bubica neće moći da uništi GRAS i da prepusti gradski prijevoz CENTROTRANSU I SULJAGIĆU
Tako su govorili i za ono sergiju u džamijama i ogromnu pomoć iz Turske, kad ono ništa. 5x više Austrija poslala od Turaka. Sve vijesti koje prenosi Anadolija treba uzeti sa rezervom. To je propagandna agencija Turske vlade, a njezina balkanska podružnica uglavnom plasira laži i neprovjerene informacije zatucanom bošnjačkom puku. Na engleskom izdanju nema ove vijesti.
Sad ce faro poslat nermictz i mirsadubih i bratilju da malo popljuju Tursku a usput Bakira i nama dragog prvog prijesednika BIH i njegovu hanumu ni jedan list u ibvsoj drzavi Yugi nije imao obraza lazi proturat o hanumi Alinoj samo kurir i havaz sa nekom mafijom prtenova hahhahaha al ga docekase zenicani sinoc svaka cast zenicani tako ga treba docekat sav bosnjacki narod gde god se pojavi,nadamo se da uzme onu kesu carapa i gaca prljavih sto je donio u BIH pa zagrebe za CG ili smrdiju kad ga vec niko nece da uhapsi za ubitvo Delalica.Sta mislite koji smo mi narod Bosnjaci kad neko u ratu i posleratnoj BIH izadje i kaze kako se on bori protiv kriminala asteko 200 miliona u toj BIH dje narod nezna kako prezivit od prvog do prvog a on se obogati cak mu i zena ima 200 miliona pa moze kupit od muza sve nekretnine i to doticni kad narodu baca prasinu u oci jos mu pojedinci plehcu kakoj on borac protiv mafije,za doticnog je svaki bosnjak mafijas terorista osim dodika covica i naravno vucica.
Fahro još nije sebi došao nakon sinošnjeg nokauta u Zenici: http://saff.ba/wp-content/uploads/2014/08/10425078_572252006231131_2646415442076202312_n-650x410.jpg
Ma ja dati ce nam svoje smece ko i svi ostali, a sebi nove kupiti... ccc
Ne dajem svoju nego kupujem novu s tom namjerom da poklonim, osobito za malu djecu iz ugrozenih obitelji. Naredni put se nemoj tako zaijetati jer nikad ne znas na koga ces naletiti.
I na kraju krajeva niko ne ocekuje da ce nam neko dati nove autobuse, jer mislim to je smijesno... ccc
samo da se moze zivjet na tudjog grbaci, od nerada, od zaposljavanja suvisnih, od kradje goriva i rezervnih dijelova ... ne rjesavaju se istinski problemi nego se samo gleda ko ce platiti nas nerad i nesposobnost !
KAD ĆEMO MI U ZAVIDOVIĆIMA DOBIT TRAMVAJE?
treabalb i men jedna nova ves masina ona stara prohodala
Koliko ce jos ova drzava zivjeti na ovim sadakam...ojjj ako ima sta gore to je da budes ovakav tip drzave gdje uvijek cekas da ti neko nesta udjeli u principu ispadnes "bogalj drzava"..!!