Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo idioti! I jedva cekamo da udjemo u NATO da oruzjem kupljenim od imperatora (USA) idemo dalje u rat.
idu da siluju, pale ,prave masakre po selima....zlikovci ,ubice...dabogda ne dosli...koji cete nam qyraz.da nam ovde tako ludi bacate bombe,pucate po centrima,kidnapujete,,zato je Nato potreba,moranjei Nato nema alternativu..roblje porobljeno
obilicu,tvoj kompomenta je najgore vrste..dao Bog da vas nema
Dovoljna bi bila 2xSS komponenta da sruši talibansku imperiju. Ostali samo smetaju.
Dabogda svi zivi i zdravi kuci došli. Mada koliko je \'\'moralno\'\' pomagati okupatorima jedne zemlje protiv njenih stanovnika ?
dakle to je to - ide se i u operacije....
Danci legende:)
Jok, eto treba svi da živimo po talibanskim načelima
DA GINETE ZA AMERICKU I BRITANSKU DROGU ! NATO-fasisticka vojska u rukama ILLUMINATA. Bog Vam dao pamet ! (onima koji vas salju)
Ma kakve glave kakvi bakraci. Oni idu da obezbjedjuju Danski kontigent dok ovi objeduju ili se odmaraju. Mislite li zbilja da ce nam neka od NATO clanica dopustiti da ovakvi razjedinjeni udjemo u vatreni okrsaj. Vise bi izginulo od medjusobne vatre nego od talibana. Dakle bez brige BH gradjanstvo. Nece ovi nasi ni vidjeti talibane. Mozda na TV.
Sretno i vratite se sa barem nekoliko talibaskih glava