Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusenje dzamija je dno ljudske civilizacije, nikada ne zaboraviti ne treba
Kakave mi komsije imamo ovo nema niko na svijetu. Divljaci iz Sumske se ponose na ovakve događaje.
ne razumijem te neljude koji se odluče na ovako nešto.kad je u Mostaru srušena ona velika pravoslavna crkva tad sam osjetila kao da se cijeli svijet rusi.puno mi je drago da je ponovo izgrađena,ali nisam srpkinja.i ne razumijem se više u te vjere nešta previše.nikad nebi učila svoje dijete da razlikuje ljude po tome.ne mislim i ne radim zlo drugome ,i time se tješim.Evo sad su ramazanski dani to su medeni dani.
@ogledalcic....glup i odvratan komentar!Kao ne podrzavas...a onda ...kme!Srpska mitomanija....daleko ste vi od emancipacije!
Srbocigani porusise 600 dzamija ,a Bosnjaci skoro obnovise sve te.dzamije i napravise.novih vise od 100.Nisam neki vjernik ali Srbocetnicima nadam se se da nece doci na pamet da ih ponovo rusi,a ako ih budu ponovo rusili Bosnjaci ce ih ponovo obnoviti,i ne samo to,napraviti.jos 500 novih novcatih. Ponavljam nisam veliki vjefnik.
I opet smo pustili da kontrolišu državu
Raja sa klixa mozete vidjet na pojedine komentare koliko neki imaju nwgativni lajkova...a po sastavu su nista ruzni ni uvredljivi,koliko ima prisutni da bi samo sirilo mrznju prema drugom i drugacije.De nek mise taj stvor objasni kome smeta spomen na takav kulturno istoriski vjerki spomenik...samo onom koji mrzi ...zadojen mrznjom prema drugom i srugacijem
Bio sam mali kad je prva dzamija stusena u "mom" gradu. Mislim da tu noc nisam vise zaspao. Dragim pociniteljima bi od srca pozelio dug zivot i da manji umirali nego se radjali.
Definicija genocida spominje i zatiranje svih znamenitosti koje se odnose na narod za kojeg su odlučili ukloniti ga. Uništiti sve što podsjeća i ima veze sa muslimanima. Tako su u tzv PC porušene SVE džamije. Ni jedna nije ostala ? Skrnavljene hair česme. Zašto ? Treba mjesta za parking ?
Mislio je dušman kleti muslimane zatrti,ali su se preporodili i uzdigli i sve džamije obnovili.
Kakav moraš biti ološ od čovjeka da rušiš bogomolje
Vandalizam,primitivizam onih koji su to uradili....je slika o njima i njihovim zeljama i misljenimjima prema muslimanima,te mjerilo njihovog civilizovanog i kulturnog dostignuca ljudskog uma koji je za cilj imo unistenje sve muslimanskog.,pa na racun da nema ni kulturnog..Neponovilo se
Tuzno sjecanje,neponovilo se znali su oni koji su ga srusili koliku kulturno vjersku I historijsku vrijednost ima Ferhadija...za muslimane I grad Banja Luku...Tim gestom zauvjek su je htjeli iz banjalucke carsiju skloniti,unistiti kao simbol postojanosti muslimana ,suzivota I bogate razlicitosti u tom gradu. A neznajuci da je ona i prije svega veliki simbol Kulture tog grada
Dzamije su oduvjek bile simbol slobode i otpora turskom zulumu.
Ne ponovilo se nikad.