Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi rusite ..pa onda tu svoju bolest placajte a oni sto ste im rusili ima da pave vece ..bjelje.. cvrsce i modernije....a onda kada se EZZANI zaore ima da znate ko je prvi zakopo tenelja u svim tim gradovima u kojma sada zivi nebeski narod sa planina..Ezan za insana zvono za hajvana!!jELI OVO NESTO VRIJEDJA???AKO JESTE JA MJENJAM U
Ako ikada bude pravosnazna odluka za ostetu,taj novac automatski treba da se ulozi samo u obnovu porusenih objekata ,a nikako da se prave nove djamije tamo gdje ih nikad nije bilo.Treba zaustaviti regulativom drzavnih vlasti sve vjerske zajednica,naravno i islamsku vj. zajednicu ,jer su previse \"povilenile\"BIce nam one gore odkomunista!
Bas ste jadni,stvarno mi vas zao, vi niste nista srusili? haha
...nit\' luk jeo, nit\' lukom smrdio.... Sve u svemu, dobra vijest! Konačno počinjem vjerovati u pravnu državu! Go, go BiH !!!
dobro je ba vishe te price...nadjite si djevojke !
ONI SU PROSTACI STA DA RADIMO,SRBIN JE SRBIN.Vi radite?Vi jedino znate pljackati.
@drzava vidimo se mi opet brate uskoro... samo ovaj put nismo nespremni i dezinformisani. vidiš i sam kakv nam je mir, pa ovoga puta nećemo žuriti sa prekidom... :) ps. što se tiče tvog poznavanja istorije vidim da je na nivou tapira, pa neću komentarisati... ne da mi se da te učim.
da dobit cete pare ali malo sutra ha ha navikli ste da ne radite nista nego da vas drugi izdrzavaju a vi da lezite po minderlucima i da se kotite , bagro smrdljiva . dobit cete karu da si oci izbijete eto sta cete dobiti .
SAMO TI SANJAJ STARI,BICE TROBOJKE ALI U BEOGRADSKOM PASALUKU MADA I TO NEZASLUZUJETE JER KAD TAD VI CETE POCETI RATOVATI MEDJU SOBOM.VAMA JE TAKAV MENTALNI SKLOP I TD....Ma 20 god.patimo svi ratovi,belaji a ovi Srbi zadrli u stranu,vuku li vuku..Dokle?Mislite stvarno da vas ta politika negdje vodi?Vi ste najveci gubitnici rata..Prvo izgubili ste YU,pa ste izgubili SLO,pa ste izgubili CRO,pa ste izgubili Crnu Goru pa KOSOVO pa i VOJVODINA negdje hoce..Ostacete i bez R SRPSKE.To je samo slijed stvari otvorite oci.Ja ne mrzim Vas ali Vi mrzite sebe i vucete druge sa sobom u ponor.DOSATA JE LJUDI,DOSTA..I ja bih volio da moze svak za sebe ali neide,previse smo izmjesani.....ZIVLJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA..za ovakvu BiH su svi Muslimani svijeta,svi Katolici svijeta izuzev korumpiranog Covica,sve svjetske sile.3 Miliona Bosanaca je za ovakvu BiH.Ja,ja i Rusija podrzava cjelovitu BiH. PA STA VISE HOCETE, NEMATE SANSE.
komentar ef. Cerica na presudu: ja sam sebe za svog zivota, valja mi sad i praunucad obezbijedit\'.
seljak nepismeni, ne kaze se troduple i cetveroduple. jesi to u skoli na kozari ucio?
OVO JE SAMO POCETAK,BICE OVAKVIH PRIMJERA NA STOTINE JER ZLIKOVCI SU RUSILI NEMILOSRDNO.....
\"materijalnu štetu od 64,7 KM\" valjda miliona :)
isplacivace se u roku od 20 god...
KOSOVO DO TOKIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!