Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko ovog destabilizovati, valjda je rodjenjem destabilizovan, kako ovaj moze uopste biti svjedok kad se iz aviona vidi da je neki nenormalan???
ovom ratnom zlocincu, monstrumu, genocidasu bi rebalo bit zabranjeno da se izjasnjava sve dok je proces i advokat prica u njegovo ime i postavlja pitanja, ovaj monsturum diskreditira, destabilizira, dobro proracunato unistava i podcjenjuje svjedoke i istinu! dali bi dozvolio zapad da se h*tler ovako ponasao prema zrtvama holokosta i ponizavo i pljuvao, manipulirao istinom? treba ovom srpskom monstrumu zabraniti da se izjasnjava sve dok svi svjedoci ne budu saslusani i onda moze ovaj da se brani! dosta vise haskog manipulisanja i destabilizacije svjedoka genocida koje je ovaj monsrum karadzic radio tri ipo godine u bosni i hercegovini!!
vidje film\"the revelation\" od njemca smidta!
Moj brat je bio kuhar onima nekima gore sto su samo izvidjali sta Srbi rade i tacka. A ja sam samo isao u tenisicama da berem sipke u sumu sa bakom i sreo vuka i tacka.
A kako da pokazem kartu kad nikad u zivotu nisam vidijo geografsku kartu aman zaman i ja ne znam nista ni jesam bijo vojnik ni nisam bijo vojnik i samo kad su pitali zasto ja nisam otisao ja sam ostao da branim kcer koja je otisla i tacka.
Maskiran sam bijo ko le klerk u seriji alo alo i niko me ne moze prepoznat osim samo istocna bosna i cijeli zvornik jer takvih budala se rijetko nalazi i to samo hag iskopa
Ovaj svjedok sam bijo ja. I ne znam gledat u kartu. Pa sta ne znaci da nisam pravi patrijota. I malo sam se derao na sudije i tacka i malo sam nenormalan al sam pravi patrijota i nisu mi ni tablete pomogle i skroz sam puko a sudija samo vice dalje dalje a ja vicem vicem vicem da sav hag dobro cuje i zna sta jedan pravi patrijota moze i kako moze branit svoju jednu jedinu i tacka!!!