Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic je sjeb** SDP
I cengic je hinja, licemjeran i potkapacitiran. Nije u stanju fakultet zavrsiti, nekakve pipove, pm zavrsavali po banjalučkim vrletima.
Trebas ti sa kupljenom diplomom na parkingu u BL i kome bombe bacaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Irfan je prikriveni dzamijas. I neka je Uz Rumenog jedini normalan u SDP-u. Nerko Njiva nije u stanju vlastitu MZ voditi.
Šta znači prikriveni džamijaš? Koja je definicija?
Sigurnosna situacija u KS zadovoljavajuca, a zoljama i bombama nacelnike gađaju haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ga nije stid da se javlja, glavni krivac za propast imenovanja Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva. Na kraju još ona dvojica koja su mu pomogla oko toga pređu u SDP. Mogu sad zajedno uništavati SDP iznutra zajedno sa ostalim čalnovima zelenog SDP-a Benjaminom i Denisom. Više oni pripadaju u SDA ali su nesposobni da se tamo izbore sa konkurencijom pa su ušli u SDP i tu provode SDA politiku.
Junoš koji nije uspio završiti ni Pravni fakultet u Sarajevu već je morao ići po diplomu na PIM u Banja Luku i koji je od sumnjivih likova uzimao novac za finansiranje kampanje, ima obraza da nekome drži predavanje o moralu, vjeri, bošnjaštvu, politici i pameti. Može samo držati predavanje o prevarama, izdajama i kriminalu.
Covjek koji ismijava dogadjaj na tuzlanskoj kapiji, nije covjek
Nemaš ti šta reći Nikšiću jer si i ti, očigledno, nalogodavac da se ne izabere Bogićević, pa si tu dvojicu "zaslužnih majmuna" zajedno s Nikšićem primio u SDP nakon dobro obavljenog posla. A plakao si, ko fol, kod Senada jer Bogić nije izabran. Dvolični licemjeru.
Znao je on da sa Bogićem ne bi mogao da se poigrava kao sa Benjaminom, njega ne bi mogao vodati okolo po iftarima, seoskim zabavama i koristiti ga za svoju promociju, a njoj to odgovara jer je ista kao on.
Pa zar on samo nije govorio kako je ponosan na saradnju s Krimibajricem??
Opstina stari grad izdaje parkinge za mjesecnu kiriju od 6-8ooo a isti prave posao preko 50oookm mjesecno. Ljudi koji dobiju parking nisu krivi jer uredno placaju koliko im trazi opstina, krivci su ljudu koju vode opstinu stari grad.
A šta fali da bude Denis B. ili Jasmin Imamović . bitno je iskustvo a i školovani su .Jasmin je iz Brčkog Denis iz Tuzle ,Vole Bosnu što je važno ne gledaju ni Srboju ni hrv, a Turska im nije ni na kraj pameti .Voli li bi BiH u EU .
Denisu bi bilo pametnije da je učio engleski jezik nego što je doktorirao. Ovako sramoti i sebe i nas kada kao mladi poltiičar sa sobom mora voditi prevodioca, a kao fol glumi nekog učenjaka.
Jesu li uhapšeni teroristi iz Stoca? Čengiću nije ništa bilo, a čevorica povratnika premlaćeni toljagama i razbijeno im auto. Nije valjda da trebamo to zaboraviti?
Nikšić je sramota SDP-a i bh. politike.
Cengic zvani -taldzija... Za svaki posao SDP-a koji je isao preko njega,trazio je tal... Ja bio niko mi nije pricao,hinja samo takva..
Ja se slažem da je Nikšić ublehaš i da ne treba da vodi SDP. Pa izvadi onda ako ti ne valja lepi moj irfo.
Cuj Šteta predsjednik SDP..Nekad je to.bio Nijaz Drurakovic pa Zlatko Lagumdzija, pa bili Miro.Lazovic Mirko Pejanovic sve doktori insad Steta sa srednjom trgovackom skolom i brzom diplomom ugostitelja sa Sokoca.Pa to je kraj SDP
Ovo otvara neku novi dimenziju unutar SDPa.Ocito da postoje velika razmimoilazenja.Ovo ce kostati SDPe na sljedecim Izborima.
Pa da bolje da su diktatura jednog lica nego da ima opcija
nek si ziv i zdrav ali ova prica traje godinama
Cuj Šteta da vodi SDP pa covje srednju trgovacku skolu i diplomu sa Sokoca sa Boga pitaj koje univerzitetske skolske godine. Pa SDP.pun doktora pravnika inzinjera politologa pa to.ako bude to je kraj SDP
JESI OBJASNIO CENGICU KOME SI OBWCAO IZLETISTE BARICE I KOME SI OBECAO DA MOZE GRADITI PO IZLETISTU BARICE !