Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ste došli na vlast niste poznavali nikoga osim crvenih kmera koji su virili iz guzica rukovodioca raznoraznih organizacionih nivoa. SDP je pobijedio sam sebe jer je radio isto, pa čak i gore nego stranke sa nacionalnim predznakom, a onda kad vam se izmaklo tlo pod nogama počeli ste da kukumačete i plačete ali kasno. Što bi rekla gradska raja provaljeni ste ;)
kad vidim cengic nije mi dobro godinu dana
Svi vi koji se*ete a pojma nemate o njegovom radu, svi vi koji ćete glasati za podizače ruku bez ijednog projekta, svi vi malograđani koji ćete ostati kućama i baljezgati kako država ne valja, svi vi papci koji od ljubomore ne možete da spavate nego vas more mladi i uspješni poput Irfana,... Svi vi dobro pogledajte ovog momka, jer ste naišli na tvrd orah i vojsku prave raje uz njega!
koja vojska ba ako bude odred dobro je proso
Sta je sa Seferom kad je covjek rekao da ce ratovati u RS-u izaslo samo pola na referendum ja cu glasati za budale i ove sto imaju bar muda ako ne i pameti
ovaj decak voli da lupa ko maxim po diviziji..e moj SDP,ko ti je genralni sekretar,pa sine ko je tene vinuo gore u te nedokucive fotelje..
ko je ovaj klinjo? sta je zavrsio ?
Jahaha oglasi se SDP fol nije stranka vaka nije naka ma Niksic vam je sjebao skroz za vas vijek a prethodno pomogao Lagum hahahhahhaha Green Light is the future
Gdje je stranka Kokuza?
Lik i dijelo Irfana: nema sata radnog staza, nije zavrsio fakultet, nije se ozenio, nema djecu, znaci jedno veliki NISTA, jedina referenca je pretpostavljam da se dobro uvukao u Niksicev ili Lagumdjijin auspuh, samo zbog ovakvih ljigavaca nikad vise za SDP
Samo za DF Stari Grad .. sem ona dva krmka...
ovaj je zajebo birvaktile Dejana RADOViC.a gle mu pederske poze....svi bi se obi jebali za paušal od 350 do 500 km za 2 sata opštinskog vijeca jednom mjesecno..
prijavi se i ti,pa da i tebe nategnemo.Ako imaš šta u glavi,sem perverzija.
"Gospode gdje li pronalaze ovoliku djubrad i mamlaze"
nije mnogo lijep
nafuro se mali opasno..gle mu fotki zajebo je mnogo svojom fotosešenom
Hahah
Pa sto se i ti ne nafuraš?Ko ti to brani? Svi mislite nekome je s neba palo.
Ko vam je kriv sto se ne borite za bolje sutra? Momak koji je uzeo stvar u svoje ruke, nije cekao da neko drugi kroji sudbinu njegove opcine, grada te drzave je problem i treba ga popljuvati. Zapitajte se dokle mozete u zivotu sjedeci iza displeja svog telefona ili laptopa i omalovazavajuci svaciji rad i trud?! Izađite na izbore, nacinite prvi korak u borbi za svoju buducnost, manite se suplje.