Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@DA DA takve poput tebe treba ulancit pa na goli otok da tucas kamenje.
Ivanic je najljepsi covjek u rs-U!
Ako cede nastave provocirati covjek ce ih sve smijeniti a mjesta popuniti novim ljudima. Evo ja bi odmah mogao da budem posljednji premijer tkz rs. Znaci stolovao bi samo 24 sata a mozda i manje.
Pa je li ti hoćeš da bude mir ili nekakvo drugo stanje,valjda treba poštovati dejtonski mirovni sporazum,je li tako. @ @da da 20.06.2009. u 18:08 Usvojite ko vam brani. Samo vi ste pi čke pa ne smijete ni reći ono što mislite Ovo nevrijedi komentarisati.
Gicko prasic mora da prokomentarise svaki potez protiv genocidni guslara.
Usvojite ko vam brani. Samo vi ste pi čke pa ne smijete ni reći ono što mislite.
Šta misliš da sutra parlament FBiH usvoji zaključak da treba uništiti genocidnu tvorevinu entitet rs.
SNSD jedva ceka sankcije i smjene, traktorista je pokrao sto je se moglo pokrasti, samo ceka da poleti sa svojim avionom, njega ne interesuju smrdi i smrdska.
Samo treba sazvati novu sjednicu nsrs i ponovo usvojiti zakljucke
Bez sankcija za SNSD ovo je samo jos jedna pobjeda fasistickih snaga u BiH koje se svesrdno uz pomoc EU zvanicnika trude da je uniste.