Sastanak sa Philipom Gordonom
0
Inzko zabrinut zbog Vijeća ministara BiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@KRSTAS IMA TVOJA MAMARA , ZNA ZENA POSAO
kondore ili ti dr. dabicu , ovaj put cemo ti potkresati krila genocidna daj Boze i kljun da ostane od tebe...zedni smo vas svih koji ste rasturali ovu zemlju 4 godine.... i nemoras se pitati ko ce otici ovde ce ostati bosanci i hercegovci
balijurdesnice oo jel ima medju vama neka p...a za stiskavac
Tko je taj Valentin Inzko?!
Hrvati i Srbi iamte pravo strajkovati,ujedati se za guzicu, praviti zalbe, ali nesmijete zaboraviti da ste genocidasi, nesmijete zaboraviti da su Bosnjaci gazda u drzavi BiH, nesmijete zaboraviti za 24h. da bi vas progutali... sad zapali kud zelis Beograd ili zagreb bem ti porijeklo i zametak.
@Kondor: \"kad lojavci shvate da ova zemlja ne može funkcionirati bez hrvata i srba i da BiH nije isključivo isl.lamsko je.balište\" Velesrbine, dok unutrasnje politicko uredjenje zavisi od neopravdanog zaborava i oprostaja sa strane muslimanskog i hrvatskog naroda nad zlocinima, kojima se geneticki odpadi kao ti indirektno sprde, onda nema mira. Narocito, ako velesrbi svoj poduhvat krase sa konstantim provokacijama. U historiji, moj kondoru, ovo nije nikad na dobro izaslo.
A vidi mu pogleda na ovoj slici, ko da je upravo svoju zenu sa Husom uhvatijo kako tarlahaju hahahahah
Ma sta se palite, to nas gospodin inzko samo hoce da nas podsjeti da je i on jos ziv i kobajagi svoj posao radi ha ha A to mu je upravo i posao samo bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla i opet bla bla bla bla bla bla pa opet bla bla bla bla bla i tako sve do pemzije
Pozdr av sta se svadate pusti rat ubistva krv itd dodite da radimo na zemlji dodite na bijelasnicu da sijemo kopamo kosimo cuvamo ovce da vidite meraka ima svega ,pustite politicare diplomate ove one ja neznam koje ovaj covijek nikad cuo nisam za njega a zivim u bosni kod nas ima i Musliman, Peaoslavaca Katolika svi smo Bosanci dodite pozdrav sa bijalasnice
Pa postavi Bosnjacke kadrove da vode VIjece ministara. Ti si bar strucnjak u tome Incko: da mimo ustava i zakona ove zemlj postavljas po privatnoj volji privatnu vlast (iskljucivo na osnovama Bosnjackih zelja naravno). Hajde eno ti Z.Lagumdzija gori od zelje da da ga na silu (kao i u Federaciji) postavis da upravlja.
Sta da dodjemo, pa mi smo vec tu, ti ili ne zivis u Bosni i Hercegovini ili si nespremno prespavo...
gdje smo mi na redu? hahaha samo dođite, čekamo vas! al se bolje spremite nego 93\'! ono nije bilo interesantno! i naravno, razmislite kuda će vam ovaj put stizat pomoć? preko srpske i herceg bosne neće! s kim vi ono još graničite? periguzci k nozi, izazivate opasno svoj konačni kraj! malo vam izgleda 24 % šugave zemlje, pa bi vi to još smanjili?
Jadan covjek, dobice srcku od tolike brige!!!!!!
evo moje Bosne http://www.zemljabosna.com/karta_kraljevine_bosne1391g.html i Samo ovakva mora biti.
@KONDOM SAD STE VI NA REDU KOD TURAKA RVATI SAMO POLAKO