Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno srbi opet napravili incident hahah bio je i seselj prisutan
Pozivam bracu hrvate katolike da se ne mjesaju u danasnjim diskusijama Budimo ljudi, postujmo zrtve Zivio vatikan san marino hrvatska i kongo
Uh kako sam iznerviran i frustriran!! Hasimu Tachiju zabranjen dolazak na dzenazu, kako on pristojno kaze, 'zbog nacionalizma'. Svi znamo da se to odnosi na srpski nacionalizam. Ovo je zaista odvratni bezobrazluk, Vucic moze, Tachi ne moze??!! Sutra cu jos vise popizditi kad vidim Vucica kako se rukuje s nasim politicarima, haram im bilo!!!!
"Zlodela" ? Naser klao srbe? Samo da znate koliko je "Nasera" bilo u VRS-u za koje niko nikad nije cuo.. i sami smo ih dozivjeli i prezivjeli iz dana u dan, govorim za one ciji su ocevi pali ili skoro pali na radnim obavezama kopajuci rovove i bunkere dojucerasnjim "kumovima", "prikama" i "pobratimima" dok su im familije drzane kao osiguranje kod kuce.. samo za slucaj da dezertiraju.. Manjina?? i jos jedno pitanje - ako je to bio gradjanski rat- sta onda rade Beli Orlovi i zemunska klapa u malim provincijalnim Bosanskim gradovima? kakvu mentalnu sliku da ima ratno dijete kojeg su svaki dan na silu nagonili da "recituje" ocenas,dize dva prsta i govori "JA SAM BALIJA" da bi svako znao... Nema vise bratstva i jedinstva.. Naseru i ostalima neka Bog sudi, a Vama svima uz duzno postovanje "braco" i "pobratimi" - podalje se drzite, jer ovaj narod ima dovoljno jada i mrznje u sebi da vam moze reci- Srebrenicu negirati mozete, ali pamti..
Treba se zapaliti genocidna tvorevina...
Zemlja nije okrugla jer UN jos nije izdao rezoluciju koja to potvrduje....
dosta je vise i tvojih supljikata ti da mislis dobro ovoj zemlji davno bi dodika smjenio
Najbolje je reis rekao, teško Bošnjacima i Srbima dok ih stranci mire.Srbija treba da prizna genocid i onda više neće biti reagovanja sa naše strane na svako negiranje, te onda možemo krenuti napred
Nema pomirenja sa genocidasima sve dok se ne ucvrsti Bosna do te mjere da jednog dana kad budemo imali najacu vojsku na Balkanu. Trebamo se ogledati na jevreje...nama je antagonizam sa cetnicima potreban radi nacionalne svijesti koja je generacijama bila po jakim negiranjem.
Sandzaklija po kom pravnom poredku se sudi u hagu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka je Allahovo prokletstvo na svakoga ko je oduzeo život ijednom nevinom čovjeku, kao i na svakoga ko podržava takve osobe.
Kad se 'zlodjela' Nasera Orića dokažu i kad se osudi, ja ću biti prvi koji ću osuditi ta zlodjela.
Sud u Haagu je oslobodio Orica, čovjek je nevin!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)