Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko samo apeluje, a nikako da iskoristi svoje ovlasti. Smuca se po novinama i portalima, a ništa konkretno ne radi. Stvarno ne kontam koja je njegova uloga u svemu ovome.
Jel Incko opet "zabrinut"... On prima platu da bude "zabrinut".
@srbdrina Ništa :D
Inzko smradu, pa prvi si ti NAJKRIVLJI za sve blokade, jer ne radis svoj posao!
Jel Incko opet "zabrinut"... On prima platu da bude "zabrinut".
BiH je srpska drzava tomasehevici i kotromanjici su se izjashnjavali kao Srbi,samo onda kad Srbi preuzmu vlast u BiH i premeste vlast iz mudzahedinskog sarajeva u Jajce stari kraljevski grad...tada ce da pocne preporod BiH...do tad ce mo se patiti...zato se neopirite Srpskom preporodu bih to je vasa buducnost...
http://ustavsrpske.blogspot.com/
"_"Upravo je parlament pravo mjesto gdje se moraju i mogu tražiti rješenja za probleme. Zato apelujem na poslanike da ispunjavaju svoj mandat i omoguće da Dom naroda normalno i neometano radi", kazao je Inzko. " Meni se gospodine Inzko ne dopada da se u svom obraćanju nisi okrenuo stranci koja narušava rad Parlamenta. Nisi je prozvao po imenu. Nisi izrekao koji je pravni lijek za one koji blikoraju rad Parlamenta. Oni koji blokiraju rad Parlamenta tebe neuvažavaju isto kao što ne uvažavaju BiH. Tako ispada, kao da nisi ništa ni rekao. :(
Neka Incko ne upozorava, neka im se odbije od plate, ne rade svoj posao, pa neće izostajati. Ima ko hoće pošteno raditi.
Incko, a koliko si ti tačno visok? Eto, zanima me. To ti je isto važno koliko i ovaj tvoj apel. A to koliko si težak, e to je već nešto drugo. Radite li vi šta? Osim što ste se zazidali u bijeli dvorac.
Jel Incko opet "zabrinut"... On prima platu da bude "zabrinut".
Za razliku od njega Pedi Esdaun je posteno zaradjivao svoj hljeb.
hej! ja i zaboravio za njeg...
Jel Incko opet "zabrinut"... On prima platu da bude "zabrinut".
A iti si ko i oni, sviras racku, znas da su korumpirani lopovi a nidje sankcija ni pravosudja da ih sankcjonise narod trpi.
Jel Incko opet "zabrinut"... On prima platu da bude "zabrinut".