Lideri moraju naći kompromis
0
Inzko: Ulazak Hrvatske u EU šansa za BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mars ubleho,drpas pare a nista ne radis,samo suplju prosipas.
e moj inzko, pa i vrabci na grani znaju da je bih promašila sve šanse, nema više šansi...
na nasem terenu nikad vise prolaznika Becke skole
Prebacuju se tvornice iz Hrvatske u Hercegovinu.
pa oko 500.000 građana BiH postaju i građani EU i to moramo iskoristiti! djelit ćemo 2/3 granice sa EU i još pola miliuna ljudi u ovoj državi će biti građani iste tako da smo već jednim velikim korakom u njoj!
koliko smo samo siti ovih naslova
Pa zasto je postavljen ovaj covjek u BiH radi li on ista ima li ikakvih rezultata
Mrš
Najveća šansa za BiH ukazat će se kad iz ove države odu ambasador majMoon, njegov majmoončić Valentin, islamofašist Zlajoglu i ostali koji su u Vladu doveli pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP) i napravili dugotrajni kaos. Sve ostalo je šuplja.
Ulazak Hrvatske u EU pomaže BiH na svim mogućim poljima...čak nije ni potrebno BiH da ulaze u EU, dosta im je što je Hrvatska ušla...